Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmesine çözüm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mutlulukgibisiyok

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
225
73
Arkadaşlar merhaba uzun zamandan beri saç dökülmesiyle uğraşıyorum banyoya her girdiğimde azap çekiyordum tutam tutam dökülen saçlarımı görünce stres sinir mevsimsel döküntüler derken kel kalmaktan korkmaya başlamıştım her yöntemi yağı denemek istemiyordum araştırmalarım sonucunda bioblas saç dökülmesine karşı şampuan aldım 400 ml ve içine yarım kapak kadar çam terebentin yağı ekledim daha ilk yıkamada inanamadım tutam tutam dökülen saçlarım birkaç tel elimdeydi ve gün içinde hiç saçım dökülmüyor ve uzun süre kullanmayı düşünüyorum bu tabi benim saçıma iyi hemde çok iyi geldi sizde nasıl olur orasını bilemem ama denemek isteyen arkadaşlar için bir fikir olsun istedim :)

bende bioblas içine çam terebentin, badem yağı, sarımsak yağı, hint yağı koydum. saç kremsiz açılmayan saçlarım ipek gibi oldu. ve gerçekten dökülmüyor

bende bioblas içine çam terebentin, badem yağı, sarımsak yağı, hint yağı koydum. saç kremsiz açılmayan saçlarım ipek gibi oldu. ve gerçekten dökülmüyor
aynen öle cidden çok faydasını gördüm yumuşacık oluyor saçlarım ama ben düzleştirici fön yapçaksam eğer
Got2b Isıya Karşı Koruyucu Sprey de sıkıyorum cidden çok işe yarıyor

aynen öle cidden çok faydasını gördüm yumuşacık oluyor saçlarım ama ben düzleştirici fön yapçaksam eğer
Got2b Isıya Karşı Koruyucu Sprey de sıkıyorum cidden çok işe yarıyor
ben artık ısı kullanmıyorum saçıma, saçlarım okadar gürdü ki resmen yarısı yok şuan, boya ve maşa/düzleştiriciden

ben artık ısı kullanmıyorum saçıma, saçlarım okadar gürdü ki resmen yarısı yok şuan, boya ve maşa/düzleştiriciden
bende çok sık yapmıyorum ama iş gereği biraz oynamam gerekiyor saçlarımla daha düzgün olsun ofise adam akıllı geleyim diye ama yapçağım zaman işte ısı koruyucu yapıyorum saçlarım döküldükçe en son artık ağlamıştım banyoda çok şükür iyi gelen birşeyler buldum

bu yazdıklarınız kesın mı? ben de aynı dertteyim ne olur kesin çözüm bilen olursa bize de yazsın, çok moralim bozuk 2-3 aydır saçlarım çok dökülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…