- 19 Aralık 2009
- 186
- 143
- 103
- Konu Sahibi benbenben111
-
Merhaba arkadaslar,
forumu daha cok okuyanlardanim ve ara ara cok faydali bilgiler ediniyorum, en son tirnak mantari tüyolari cok isime yaradi.
sac dökülmesi bilhassa mevsim dönüslerinde aslinda herkesin yasadigi sorunlardan, ama benim yillardan beri dökülmeler durmadigi icin, artik postis olmadan cikamiyorum disari (yasim 33)
satin almadigim sampuan sprey ve her türlü bitkisel yag kalmadi, ki yapanlar bilir o yag maskeleri sactan cok zor arindirilir. bi ara b 12 biotin vs gibi takviyelrde aldi, ama kan sonuclarima baktirdigimda aslinda bir eksikte yokmus.
tesadüf eseri iki ay önce yüzüme PRP yaptirirken bekleme odasinda bir kadin saclarina prp yaptirdigini ve cok memnun kaldigini söyledi.
o dönem bende bunuda bi deneyeim bari dedim ve yaptirdim, toplam 3 seans ve gercekten saclarimin dökülmesin 80% durdu, artik bunu her yil tekrar edecegim ve bütün o yaglari sampuanlari vs cöpe atacagim. herkeste ise yarar mi bilmem ama arastirmalarima göre, doktorlarda cok ise yaradigini söylüyor.
PS DIKKAT : güvendiginiz yerde ypatirin, cünkü bu iside bilen bilmez herkes yapmaya kalkiyr hatta sehir firsatlarinda gördüm gecen, cok ucuza yapanlar o kan plazmanin icin DNA aktivatör katmiyormus, gittiginz yerde buna özellikle dikkat edin, yoksa paranizdan olursunuz.
burda yaptiran baska arkadaslardanda geri bildirim beklerim, herkes bol sacli günler:)
valla güzelim isim verilir mi bilmiyorum reklama girer diye(
1500 tl 3 seans, ama dedigim gibi sehir firsatlarinda cok daha ucuz ama onlara kanmayin ilac kullanmiyorlar. msj hakkim varsa özelden yazarim:)
hmm peki, dogru söylüyorsun estetik konusunda herkes doktor ismi veriyor haklisin bende cok okudum. mesaj hakkin varsa bana numarani yollayabilirsin istersen detay icin, ben Vital hastanesinde yaptirdim bu islemleri, Medicanin hemen yani haznedarda ( Bahcelievler diyede geciyor galiba).
dedigim gibi yüz prp si, botoks vs gibi uygulamalar herkeste farkli sonuc verebilir , ama sac prp si muhtesem. ayni ünitede sac ekimide yapiliyor hastanede ve bi kac kez denk geldim , ordaki beylerede sac ekimi sonrasi ayni islemi uyguluyorlar.:) umarim sende faydasini görürsün.
Merhaba arkadaslar,
forumu daha cok okuyanlardanim ve ara ara cok faydali bilgiler ediniyorum, en son tirnak mantari tüyolari cok isime yaradi.
sac dökülmesi bilhassa mevsim dönüslerinde aslinda herkesin yasadigi sorunlardan, ama benim yillardan beri dökülmeler durmadigi icin, artik postis olmadan cikamiyorum disari (yasim 33)
satin almadigim sampuan sprey ve her türlü bitkisel yag kalmadi, ki yapanlar bilir o yag maskeleri sactan cok zor arindirilir. bi ara b 12 biotin vs gibi takviyelrde aldi, ama kan sonuclarima baktirdigimda aslinda bir eksikte yokmus.
tesadüf eseri iki ay önce yüzüme PRP yaptirirken bekleme odasinda bir kadin saclarina prp yaptirdigini ve cok memnun kaldigini söyledi.
o dönem bende bunuda bi deneyeim bari dedim ve yaptirdim, toplam 3 seans ve gercekten saclarimin dökülmesin 80% durdu, artik bunu her yil tekrar edecegim ve bütün o yaglari sampuanlari vs cöpe atacagim. herkeste ise yarar mi bilmem ama arastirmalarima göre, doktorlarda cok ise yaradigini söylüyor.
PS DIKKAT : güvendiginiz yerde ypatirin, cünkü bu iside bilen bilmez herkes yapmaya kalkiyr hatta sehir firsatlarinda gördüm gecen, cok ucuza yapanlar o kan plazmanin icin DNA aktivatör katmiyormus, gittiginz yerde buna özellikle dikkat edin, yoksa paranizdan olursunuz.
burda yaptiran baska arkadaslardanda geri bildirim beklerim, herkes bol sacli günler:)
merhaba ..bende 10 gün önce son seansı yaptırdım..toplam 15 gün arayla 3 seans oldu dna aktivatörde koydu mezoterapide yaptırıyorum ama dökülmem devam ediyor....
peki etkisini ne zaman gösterdi sende...ortalama kaç tel dökülüyordu kaç tele düştü?...benimki etki etmedi heralde...cok canım sıkılıyor...
Merhaba canım prpye devam ediyomusun bide ne kadar yaptırdın tek seansını faydasını gördün mü acabaBende saçlarıma prp yaptırdım.Yaklaşık 3hafta oldu.Saç dökülmelerim durdu.Saç derilerinin iyileştiğini hissediyorum.Ankarada olanlara Dr.Mehmet Akgünü tavsiye ederim.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?