Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sac dökülmesine care buldum sonunda:) PRP !

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

benbenben111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
186
143
103
Merhaba arkadaslar,
forumu daha cok okuyanlardanim ve ara ara cok faydali bilgiler ediniyorum, en son tirnak mantari tüyolari cok isime yaradi.
sac dökülmesi bilhassa mevsim dönüslerinde aslinda herkesin yasadigi sorunlardan, ama benim yillardan beri dökülmeler durmadigi icin, artik postis olmadan cikamiyorum disari (yasim 33)
satin almadigim sampuan sprey ve her türlü bitkisel yag kalmadi, ki yapanlar bilir o yag maskeleri sactan cok zor arindirilir. bi ara b 12 biotin vs gibi takviyelrde aldi, ama kan sonuclarima baktirdigimda aslinda bir eksikte yokmus.
tesadüf eseri iki ay önce yüzüme PRP yaptirirken bekleme odasinda bir kadin saclarina prp yaptirdigini ve cok memnun kaldigini söyledi.
o dönem bende bunuda bi deneyeim bari dedim ve yaptirdim, toplam 3 seans ve gercekten saclarimin dökülmesin 80% durdu, artik bunu her yil tekrar edecegim ve bütün o yaglari sampuanlari vs cöpe atacagim. herkeste ise yarar mi bilmem ama arastirmalarima göre, doktorlarda cok ise yaradigini söylüyor.
PS DIKKAT : güvendiginiz yerde ypatirin, cünkü bu iside bilen bilmez herkes yapmaya kalkiyr hatta sehir firsatlarinda gördüm gecen, cok ucuza yapanlar o kan plazmanin icin DNA aktivatör katmiyormus, gittiginz yerde buna özellikle dikkat edin, yoksa paranizdan olursunuz.
burda yaptiran baska arkadaslardanda geri bildirim beklerim, herkes bol sacli günler:)

Merhaba arkadaslar,
forumu daha cok okuyanlardanim ve ara ara cok faydali bilgiler ediniyorum, en son tirnak mantari tüyolari cok isime yaradi.
sac dökülmesi bilhassa mevsim dönüslerinde aslinda herkesin yasadigi sorunlardan, ama benim yillardan beri dökülmeler durmadigi icin, artik postis olmadan cikamiyorum disari (yasim 33)
satin almadigim sampuan sprey ve her türlü bitkisel yag kalmadi, ki yapanlar bilir o yag maskeleri sactan cok zor arindirilir. bi ara b 12 biotin vs gibi takviyelrde aldi, ama kan sonuclarima baktirdigimda aslinda bir eksikte yokmus.
tesadüf eseri iki ay önce yüzüme PRP yaptirirken bekleme odasinda bir kadin saclarina prp yaptirdigini ve cok memnun kaldigini söyledi.
o dönem bende bunuda bi deneyeim bari dedim ve yaptirdim, toplam 3 seans ve gercekten saclarimin dökülmesin 80% durdu, artik bunu her yil tekrar edecegim ve bütün o yaglari sampuanlari vs cöpe atacagim. herkeste ise yarar mi bilmem ama arastirmalarima göre, doktorlarda cok ise yaradigini söylüyor.
PS DIKKAT : güvendiginiz yerde ypatirin, cünkü bu iside bilen bilmez herkes yapmaya kalkiyr hatta sehir firsatlarinda gördüm gecen, cok ucuza yapanlar o kan plazmanin icin DNA aktivatör katmiyormus, gittiginz yerde buna özellikle dikkat edin, yoksa paranizdan olursunuz.
burda yaptiran baska arkadaslardanda geri bildirim beklerim, herkes bol sacli günler:)

canım hangi kliniğe yaptırdın,bilgi verebilirmisin ayrıca ne kadar para ödedin bu işlemler için

valla güzelim isim verilir mi bilmiyorum reklama girer diye:((
1500 tl 3 seans, ama dedigim gibi sehir firsatlarinda cok daha ucuz ama onlara kanmayin ilac kullanmiyorlar. msj hakkim varsa özelden yazarim:)

valla güzelim isim verilir mi bilmiyorum reklama girer diye:((
1500 tl 3 seans, ama dedigim gibi sehir firsatlarinda cok daha ucuz ama onlara kanmayin ilac kullanmiyorlar. msj hakkim varsa özelden yazarim:)

forumda bazı yerlerde doktor ismine kadar detayları söylüyorlar, neticede yardımcı olmak için konular açılıyor. Sen söyle bir şey olmaz:)

hmm peki, dogru söylüyorsun estetik konusunda herkes doktor ismi veriyor haklisin bende cok okudum. mesaj hakkin varsa bana numarani yollayabilirsin istersen detay icin, ben Vital hastanesinde yaptirdim bu islemleri, Medicanin hemen yani haznedarda ( Bahcelievler diyede geciyor galiba).
dedigim gibi yüz prp si, botoks vs gibi uygulamalar herkeste farkli sonuc verebilir , ama sac prp si muhtesem. ayni ünitede sac ekimide yapiliyor hastanede ve bi kac kez denk geldim , ordaki beylerede sac ekimi sonrasi ayni islemi uyguluyorlar.:) umarim sende faydasini görürsün.

hmm peki, dogru söylüyorsun estetik konusunda herkes doktor ismi veriyor haklisin bende cok okudum. mesaj hakkin varsa bana numarani yollayabilirsin istersen detay icin, ben Vital hastanesinde yaptirdim bu islemleri, Medicanin hemen yani haznedarda ( Bahcelievler diyede geciyor galiba).
dedigim gibi yüz prp si, botoks vs gibi uygulamalar herkeste farkli sonuc verebilir , ama sac prp si muhtesem. ayni ünitede sac ekimide yapiliyor hastanede ve bi kac kez denk geldim , ordaki beylerede sac ekimi sonrasi ayni islemi uyguluyorlar.:) umarim sende faydasini görürsün.

özel mesaj gönderemiyorum:(

Merhaba arkadaslar,

merhaba ..bende 10 gün önce son seansı yaptırdım..toplam 15 gün arayla 3 seans oldu dna aktivatörde koydu mezoterapide yaptırıyorum ama dökülmem devam ediyor....
peki etkisini ne zaman gösterdi sende...ortalama kaç tel dökülüyordu kaç tele düştü?...benimki etki etmedi heralde...cok canım sıkılıyor...

merhaba ..bende 10 gün önce son seansı yaptırdım..toplam 15 gün arayla 3 seans oldu dna aktivatörde koydu mezoterapide yaptırıyorum ama dökülmem devam ediyor....
peki etkisini ne zaman gösterdi sende...ortalama kaç tel dökülüyordu kaç tele düştü?...benimki etki etmedi heralde...cok canım sıkılıyor...

elmaziye ne kadar ücret aldılar senden cok yüksek rakamlar söylüyorlar.. istte yaptırdıysan nerde yaptırdıgını ögrenebilirmiyim??

Bende saçlarıma prp yaptırdım.Yaklaşık 3hafta oldu.Saç dökülmelerim durdu.Saç derilerinin iyileştiğini hissediyorum.Ankarada olanlara Dr.Mehmet Akgünü tavsiye ederim.:)

Saç Dökülmemi ve Saç egzemamı giderici Leaf Action Ardıç Katranlı Şampuanı kullandım. Fayda gördüm. ...dan ücretsiz kargo olarak 20 TL ye Aldım. Leaf Action Bitkisel Şampuanlarda bence en iyisi, çoğu arkadaşım kullandı memnun kaldı. Biraz Kokuyor ama etkisi çok iyi. Denemeni tavsiye ederim ben memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende saçlarıma prp yaptırdım.Yaklaşık 3hafta oldu.Saç dökülmelerim durdu.Saç derilerinin iyileştiğini hissediyorum.Ankarada olanlara Dr.Mehmet Akgünü tavsiye ederim.:)
Merhaba canım prpye devam ediyomusun bide ne kadar yaptırdın tek seansını faydasını gördün mü acaba

Kızlar merhaba,
Forumda PRP ile ilgili az yazı var, tecrübemi paylaşayım dedim.
Ben geçen sene saç için PRP yaptırdım. Şöyle oldu, saçlarım aşırı derecede acıyordu, soldan sağa kırpırdadığı zaman bağırasım geliyordu ve banyo yaparken 3-4 defa gider tıkanıyordudökülen saçlardan, keza yataktan bir kalkıyordum sanki aylarca temizlemeden aynı çarşafta yatmışsın gibi her yer saç.. sonunda şakaklar açıldı, yüz bölgeme yakın olan o çerçevede derim gözüktü. Bir de acısı yok mu o acı.. Neyse araştırdım bu forumdan cilt dru kim iyi diye, Neslihan Dolar çıktı. Gittim tüm cilt sorunlarımı anlattım saç dökülmesi olsun, egzama olsun.. bana 500 TL lik cilt bakımı satıp paket ettiler. Eve geldim şaşkınlık içersindeyim 500 lira vermişim ama saç dökülmeye dair bir adım atılmamış. Benden bir biotn kan testi istedi 1200 TL Neyse, en azından ağzındna bir "saç nezlesi" döküldü. Gittim PRP yaptırdım ben de. Çok acılı bir işlem. Bunu bilin. Ama anında saç dökülmesi kesildi acı gitti. Muhteşem. Beni 2 seansa daha çağırdılar ama para meselesi beni aşacaktı gidemedim. Ancak ilk hedefime ulaştım, saç diplerindeki aşırı acı yok olmuştu. 2-3 ay içersinde saç derim gözükmemeye başladı. OH mis. Ama şimdi 1 yıl geçti ve tekrar aynı dökülmeler.. acı yok yani saç nezlesi yok, ama deri gözükmeye başladı yine.. Yine PRP'ye gitmek gerek. Ben tavsiye ederim dostlar..

Ben 5 seans hem Prp hem Mezo yaptirdim hic faydasini görmedim her dökülme de yaramiyor demek ki erkek tipi icin zaten hicbisey yaramiyor :-(

evet benim saç nezlesiydi, ama açılan şakaklar doldu, bir sene sonra şimdi yine aynı noktadayım.
Peki sen ne yaptın nasıl bir çözüm ürettin, ya da üretebildin mi? Sevgiler..

Back
X