• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmesine bir çare??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
arkadaşlar ya kazaklarımda,elbiselerimde hep saç kılı var ya ama öyle böyle değil topluyorum topluyorum bitmiyor sanki.saçlarım çok dökülüyor ya anlamadım.yani hep böyleydi aslında kendimi bildim bileli saçlarım o kadar fazla uzun olmadı hiç ama dökülüyor.ince telli birde eskiden çok düzleştirirdim ondan kırılıp dökülürdü ama şimdi 2 senedir pek düzleştirmiyorum biraz kendine gelir gibi oldu kestiriyorum arada bir eskisinden daha iyi ama bu dökülmeye çare bulamadım birde çok elektrikleniyor yardımcı olur musunuz?yılan yağı var onu denedim onla biraz parladı ve yumuşadı saçım ama sürekli yapamadım üşendim sizin başka bir fikriniz varsa söylermisiniz?şimdiden teşekkürler.

Aynı sorun bende de var...
Saç kremi kullanıyor musun? O çok saç döküyor...

Bir de ben şöyle birşey denedim baya fark etti yani...
Bir kase suya bir çorba kaşığı kuru maya koyup eritip saçıma sürüyorum. 5 dakika bekletip yıkıyorum. Baya etkili. Bir dene sen de istersen...

Saç dökülmesinden bu kadar dertliysen eğer öncelikle hemen bir doktora git. Dökülmenin yüzlerce nedeni olabilir ve sen başkalarından duyduklarını uyguladığın süre zarfında daha çok saçını kaybedebilirsin.

Aynı sorun bende de var...
Saç kremi kullanıyor musun? O çok saç döküyor...

Bir de ben şöyle birşey denedim baya fark etti yani...
Bir kase suya bir çorba kaşığı kuru maya koyup eritip saçıma sürüyorum. 5 dakika bekletip yıkıyorum. Baya etkili. Bir dene sen de istersen...

yok saç kremi kullnmıyorum ben de ama mayayı yüze sürüyorlar diye biliyordum demek saça da oluyormuş...

Son düzenleme:
saç bakımı bölümüne baktın mı canım?orada denenmiş daha çok bilgi bulabilirsin...aycangülün :16: topiğine bir bak derim..:34:

aynen benimm de saçım çok dökülüyor çam terebentim kullandım o dökülmesini durdurdu ama çok kuruttu saçlarımı şu an hiçbirşey kullanmaıyorum ne kadar bitkisel de olsa saçın orjinalini bozuyor.biraz da mevsimlerin önemi var.sonbahar da çok dökülüyor saçlar.

yarım 1 kilo arası zeytinyağının içine bir baş sarımsak minik minik doğranıyor
1 kutu bepanten iğne 1 kutuda e vitamini iğne kırıp kırıp içine dökğyorsun karıştırıp kavanozu kapatıp bir hafta bekletiyorsun
saçına özellikle diplerine sürüp bir saat bekliyorsun sonra zeytinyağı sabunuyla yıkıyorsun ( çok yağlı olduğundan sampuan arıtmıyor)
dene derim benim kullandığım bir ilaç dökmüştü saçlarımı ama nerdeyse kellik derecesinde bu kür çok iyi geldi
10-15 günde bir tekrarla

yarım 1 kilo arası zeytinyağının içine bir baş sarımsak minik minik doğranıyor
1 kutu bepanten iğne 1 kutuda e vitamini iğne kırıp kırıp içine dökğyorsun karıştırıp kavanozu kapatıp bir hafta bekletiyorsun
saçına özellikle diplerine sürüp bir saat bekliyorsun sonra zeytinyağı sabunuyla yıkıyorsun ( çok yağlı olduğundan sampuan arıtmıyor)
dene derim benim kullandığım bir ilaç dökmüştü saçlarımı ama nerdeyse kellik derecesinde bu kür çok iyi geldi
10-15 günde bir tekrarla

çok teşekkürler

Konu içeriği nedeniyle"Saç dökülmesi neden ve çözümleri " başlığına taşınmıştır.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya dikkat edelim.

Back