• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Dökülmesine %100 Çözüm Tarafımdan Onaylanmıştır.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pudy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Pudy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
176
20
118
İstanbul
Kızlar Merhaba , Saçlarımla Çok Uğraşan Biri Olarak Kesin Olarak Tarafımdan Kanıtlanmış.Hemen Reçetenizi Yazayım.
En Yakın Markete Gidiyorsunuz. Bir Kalıp Hacışakir Sabunu Alıyorsunuz. Ama güllü lavantalı falan almayın.Sade Olanını Alın.
Banyoya Girin.Saçlarınızı Hacı şakirle iyice köpürtün.5 Dakika Bekletin.Durulayın.Ayrıca kullandığınız saç kremlerini saç diplerinize sürmeyin saç kremi saç derisinide yumuşattığı için daha çok dökülmesine sebep oluyor duruladıktan sonra saç kreminizi saç uçlarına kullanın.15 gün sonra %95 e kadar azaldığını kırılan saçlarınızın bile düzeldiğini saçlarınızın dahada güçlendiğini farkedeceksiniz :)
Saçımı neredeyse yapmadığım renk kalmadı.Ona Rağmen saçlarım ip kadar sağlam ve canlı :)

ben saçımı sabunla yıkasam açana kadar kafam kel kalır.işe yarayana neguzel

canım hiç normal şampuan kullanmıyomusun peki

Canım Dökülmesi Bitti Bittikten Sonra Gene Normal Şampuana Başladım Bu Sefer Gene Dökülmeye Başladı.Gerçekten Kullandığımız Şampuanlar Saç Derimizde Nasıl Bir Etki Bırakıyorsa artıkHani eğer saçların çok sertleşirse şampuan olarak marketlerde satılır Bioder al saç dökülmesine karşı arada birde onla yıka inanki çok faydasını göreceksin.Sabunun sade olanından kullanmaya özen göster hatta şimdiden başla 3-5 gün içerisinde gelişmeleri bana yaz merak ediyorum şimdiden kolay gelsin canım

sabun kepek yapar
bende işe yarayacagını sanmıyorum:44:

sabun kepek yapar
bende işe yarayacagını sanmıyorum:44:

Kepek Sorunu Genelde Kafa Derimizin Okjisensiz Kalmasından Dolayı Kuruyup Pul Pul Olmasından Kaynaklanıyor.Ayrıca Saçı Çok Yıkamakta Kepek Yapar.Dediğim Gibi Yaparsan Bir Sorun Yaşayamayacaksın.Birşey Kaybetmezsin.

ben kremi ucuna da sürsem dökülüyo (

Saçıma Üst Üste 5 kere oriel vurup üzerine boya vurup cila atan ve saç dökülmem tek tük olan biri olarak veriyorum bu bilgiyi.Dediğim Şekilde uygula 15 gün sonra sende inanamayacaksın.

Back