Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son bir yildir boyle saclarim 1 ay once kan degerlerime baktirdim hic bir problem yoktu Allaha sukurBence bir değerlerinize baktırın. Vitamin takviyesine ihtiyacınız olabilir. Çinko ve biotin iyi geliyor saçlara. Ama önce bir doktora danışın siz.
Tahlil yaptirdim bir problem yoktu nedir o sampuanTahlilden sonra LR nin saç dökülmesini ve yeniden çıkmasını sağlayan şampuanı var. Kızkardeşim kullanıyor. Bir yıkamada durdu dökülme.
Deniyeceğim, çok çok teşekkür ederimmmBen de aynı sorunu yaşadım, hem döküldüler hem de iyice sağlıksız oldular. Ben haftada bir kez duşa girmeden saçıma hindistan cevizi yağıyla masaj yaptım, ve şampuanımı değiştirdim urban care``nin saç dökülmesi karşıtı serisinden şampuan ve maskesini kullandim. Tabi su içmemi de arttırdım. 2 ayda çok farketti, toparladilar, bir sürü saçımda çıktı üstelik. Çok memnunum şimdi saclarim cok sağlıklı, cok guzel uzuyorlar, daha kolay şekil aliyorlar.
Ince telli ve hassa saçlarım var,aslinda tüm cildim çok hassa maalesef.Cok defa saçım ve cildim için doktora gittim.Bir kaç yıl önce Horse tail extract diye bi şampuan ve hapını kullanmıştım ama biraz saçımı sertleştiriyordu şampuan devam saglayamadim.Gecen yaz doğal dermokozmetik ürünleri yapan Cedarin diye bi markanın plantafluid olan (bi tanede kepek şampuanı var benimki dökülme için)şampuanından, kullanmaya başladım annemle birlikte (annemin saçı öbek öbek dökülüyordu) ve hala kullanıyoruz saç dökülmemiz durdu ikimizinde ve daha canlı duruyor saçlarım artık.Isvicreden gelen özel hammaddeler iceriyor sac çıkmamış ama var olan köklerden saç çıkarıyor.Bahsetmek istedim.Gittigidiyor da satışını gördüm.Umarim kısa zamanda faydasını görürsünüzkızlar saçlarım aşırı derecede dökülüyor çok üzülüyorum önerebiliceğiniz bir şey var mı????
canım bununla ilgili bloğumda yazı yazdım. Benimde aşırı dökülüyordu. Mutlaka oku. Tavsiyelerimi uygularsan emin ol iyi gelir.kızlar saçlarım aşırı derecede dökülüyor çok üzülüyorum önerebiliceğiniz bir şey var mı????