saç dökülmesi

emine_emine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
3
0
38
arkadaşlar herkese merhabalar sorum şu 4 ay önce sezeryanla doğum yaptım herşey normal bebeğim saglıklı. fakat son 1 aydır çok fena saçlarım dökülüyor sebebini bilmiyorum nasıl engelleyebilirim (((((

merhaba, ben eczacıma tatlı badem yağına bepanten evigen bemix yaptırdım dün ilk kez kullandım ama epey faydası olduğunu bu sitede çok kez okudum :) bende de çok dökülme oluyor sinirim bozuluyordu. inşallah geçicek

arkadaşlar herkese merhabalar sorum şu 4 ay önce sezeryanla doğum yaptım herşey normal bebeğim saglıklı. fakat son 1 aydır çok fena saçlarım dökülüyor sebebini bilmiyorum nasıl engelleyebilirim (((((
Merhaba ablacığım öncelikle hayırlı uğurlu olsun,Allah analı babalı büyütsün :) Yaşım 19 ve üniversite 1.sınıfa gidiyorum herşeyi kafaya takan biri olduğum için bu üniversite olayını da taktım geçen sene hazırlanırken herhangi bir sıkıntı yoktu banyo yaparken,saçımı kuruturken,tararken giden saçlara aldırış etmedim ta ki bu yılın ocak ayına kadar..Stresten dolayı bilinçsiz zayıflama da eklenince daha da şiddetlendi..Ne yapmam gerektiğini bilemedim..Sürekli elimde saç vardı,banyo yapamaz,saçımı tarayamaz oldum..Ailem ve ben kansızlıktan şüphe ederdik elim ayağım hiç ısınmazdı bu süre zarfında pekmezler,çekirdekli üzümler,her sabah yumurta yedim ama fayda etmedi..Yumurta maskeleri,saça sarımsak sürmeler bir saat bekletip evi sarımsak kokutmalar..Artık banyo yapamaz oldum dediğim gibi..tabir-i caizse lösemili gibi geliyordu artık dayanamadım İstanbulda yaşadığım için Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine,Şule Güngör hanımın yanına gittim..O zamana kadar tam kan tahlili ve idrar tahlilini yaptırmıştım..Şule hanım baktığında vitamin eksikliği görmedi strese yordu ve bana xpecia tablet (bayanlara özel ve fiyatı 50 tl) ve Foltene Pharma (Bayanlara özel 72 tl) yazdı..Xpecia tableti günde iki kere tok karnına diğer ilacı da günde bir kere saç diplerine masaj yaparak uyguladım..Şişeler,ilaçlar,paketler bitti..Kontrole gittim Şule hanımdan alamayınca Hatice Duman hanıma gittim durumu söyledim eğer saç çıktıysa ve memnunsan sonuç süper dedi ve öyleydi..Devam etmemi kendimi tamam diyene kadar yani eski saçların çıktığına,açıkların kapandığına emin olunca bırakmamı söyledi şuan için kullanmanda sıkıntı yok..Saç ne verirsen onu alır,sen günlük alması gerekenleri veriyorsun dedi ve bana ayrıca şampuanıma katmam için b12 vitamini verdi eve gitmeden eczaneden aldım kattım,şampuanın kokusu ve rengi değişse de sonuç mükemmel..Ablacım sana tavsiyem sarımsak,ısırgan vs ile uğraşma..Şehrindeki bulunan bir hastaneye git..Doktorun sana uygun vereceği ilaçlar ile tedavi ol..Geçiçi değil kalıcı sonuçlar al :) Çook öpüyorum :)

Son düzenleme:
Alman marka LR ın şampuan,tonik ve Aloe Vera Acil Durum Spreyini öneririm.Arkadaşım kullanıyor,çok kısa sürede dökülmeyi kestiği gibi,yerine yeni saçlar da çıkmaya başladı.Kardeşime ve eşime aldım.Temini için yardımcı olabilirim.Kolay gelsin.

Merhaba dr hanımla bir anımı yazıyorum : Doktor hanım 2023 senesinin başında kolumdaki dövmeler için silme işlemine başladı. Bu süreçte arkadaşının piko lazer aleti olduğu için dövmemin silinme aşamasında kendisine ücretsiz yönlendireceğini söyledi. Fakat dövme işleminin ortasında (bu süreçte işlemin uzunluğundan, seneler süreceğinden ve sürekli başka paketler almam gerekeceğinden haberim yoktu, bilgilendirilmedim.) arkadaşının piko makinesini sattığını ve artık kendisine yönlendiremeyeceğini belirtti. Yerine sana altın iğne yapalım dedi ve kabul ettim. Kliniğine tekrar gittiğimde asistanı kolum ve yüzüme anestezik (uyuşturucu) madde sürdü. Doktor odasına girdiğimde ise ödeme yapmadan işlem yapmayacağını, benden kar etmediklerini ve belinin ağrıdığına değmediğini söyledi. Tüm bu yaşadıklarımı bir doktorun sahip olması gereken profesyonelliğin dışında buluyorum. Her şeyin bu kadar sadece PARA üzerinden dönmesi yeni nesil doktorlarda beni en rahatsız eden şey. Hastanın sağlığı ve memnuniyeti belli ki hiç önemli değil. Yüzüme anestezik madde sürüldükten sonra klinikten kovulmayı DOĞRU BULMUYORUM, kaldı ki fulyada ulaşımın çok zor olduğu bir yerde tüm günümüzü kendisine göre planlamışken. Kendisi ücretsiz altın iğne yapacağım piko lazere yönlendirememem karşılığında demesine rağmen günümü ayarlayıp gittiğim klinikten kovulmayı hiç hiç doğru bulmuyorum. Kısacası kendisiyle işlem yaptırmayı düşünen biri varsa, benim deneyimimi değerlendirsin kendinizi bu tarz konulardan kurtarın. Kolumun haline dair görselleri gelecekte ekleyeceğim. Kendisine 25 binin üzerinde ödeme yapmama rağmen bana ücretsiz işlem yaptığını söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…