Merhaba dr hanımla bir anımı yazıyorum : Doktor hanım 2023 senesinin başında kolumdaki dövmeler için silme işlemine başladı. Bu süreçte arkadaşının piko lazer aleti olduğu için dövmemin silinme aşamasında kendisine ücretsiz yönlendireceğini söyledi. Fakat dövme işleminin ortasında (bu süreçte işlemin uzunluğundan, seneler süreceğinden ve sürekli başka paketler almam gerekeceğinden haberim yoktu, bilgilendirilmedim.) arkadaşının piko makinesini sattığını ve artık kendisine yönlendiremeyeceğini belirtti. Yerine sana altın iğne yapalım dedi ve kabul ettim. Kliniğine tekrar gittiğimde asistanı kolum ve yüzüme anestezik (uyuşturucu) madde sürdü. Doktor odasına girdiğimde ise ödeme yapmadan işlem yapmayacağını, benden kar etmediklerini ve belinin ağrıdığına değmediğini söyledi. Tüm bu yaşadıklarımı bir doktorun sahip olması gereken profesyonelliğin dışında buluyorum. Her şeyin bu kadar sadece PARA üzerinden dönmesi yeni nesil doktorlarda beni en rahatsız eden şey. Hastanın sağlığı ve memnuniyeti belli ki hiç önemli değil. Yüzüme anestezik madde sürüldükten sonra klinikten kovulmayı DOĞRU BULMUYORUM, kaldı ki fulyada ulaşımın çok zor olduğu bir yerde tüm günümüzü kendisine göre planlamışken. Kendisi ücretsiz altın iğne yapacağım piko lazere yönlendirememem karşılığında demesine rağmen günümü ayarlayıp gittiğim klinikten kovulmayı hiç hiç doğru bulmuyorum. Kısacası kendisiyle işlem yaptırmayı düşünen biri varsa, benim deneyimimi değerlendirsin kendinizi bu tarz konulardan kurtarın. Kolumun haline dair görselleri gelecekte ekleyeceğim. Kendisine 25 binin üzerinde ödeme yapmama rağmen bana ücretsiz işlem yaptığını söylüyor.