• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saç dökülmesi

su_perisi84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
14
0
36
İstanbul
kızlar, 4 aylık bir oğlum var, yaklaşık 3 haftadır saçlarım dökülüyor, ama ole bole değil, kafamda saç kalmadı desem yeriii, zaten normaldede genetik saç dökülmesi yaşıyordum, genetik saç dökülmesinde doğum sonrası dökülen saçlar geri çıkmıyormuş, bilgisi ya da tecrübesi olan var mı, lütfen yardım edin...........

kızlar, 4 aylık bir oğlum var, yaklaşık 3 haftadır saçlarım dökülüyor, ama ole bole değil, kafamda saç kalmadı desem yeriii, zaten normaldede genetik saç dökülmesi yaşıyordum, genetik saç dökülmesinde doğum sonrası dökülen saçlar geri çıkmıyormuş, bilgisi ya da tecrübesi olan var mı, lütfen yardım edin...........
Merhaba daha önce ki paylaşımlarınızı okudum 9 haftalık hamileyim kahverengi lekelerim var. Hayırlı olsun bebeğiniz tarihinizi hesapladım kahve lekeler ne zaman son bulmuş onu bilemedim. Ama içimi ferahlattınız gerçi artık bebeğiniz kocaman olmuş 2012 kasım gibi düşünsek 2,5 yaşında . Teşekkür ederim paylaşımlarınız için sevgiler

Back