Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Allyson

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
38
0
296
yoğun saç dökülmem var arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
yazın aynı şekilde problem yaşadım çok kötü bi durum kesinlikle ama doktorlardan düzgün bi cvpta alınamıyo sanırım 4 aydır düzenli adet görydm bu ay olmadı ...korkuyorum yine saçım dökülecekkmi diye

Canım ya sende mi? Benim adetlerim de düzensiz. Doğum kontrol hapı verip yolluyorlar. Onu da kullandım demir ilacı ve vitaminle beraber ama saç dökülmem hala devam ediyordu. Bıktım artık, yılmak üzereyim. Ya banyo korkmaya korkuyorum, saçlarımı taramıyorum bile, dökülecekler diye..

her gün banyo yapardım saçımın döküldüğü zamanlarda sadece vücudumu yıkamaya başlamıştım..ben de pcosla birlikte tiroit sorunu da çıktı...dökülmem sanırım tiroitten dolayı daha şiddetli oldu..bu nedenle tsh testi de yaptır canım...benim tiroitim dereotu kürüyle düştü...5 -6 aydır minoksil erkek spreyini kullanıyorum..dökülmem çok azaldı...moralinizi yüksek tutmaya çalışın bi de...umarım sizin de dökülmeniz azalacaktır

Canım benim çok teşekkür ederim ilgin için. Ya benim TSH hormonum normal sınırlar içinde, sadece T3 hormonum 0,1 0,2 oynuyor. Minoksil kullanmak istemiyorum, hem uzun süreli kullanım için minoksil, hem de tansiyonu düşürüyor canım. Zaten antihipertansif olarak çok kullanılmasa da, bu özelliği var maalesef. Zaten bırakınca da saçları çok döküyormuş. Bunu göze alamıyorum sanırım. Ama dereotu tedavisi nedir, merak ettim. Paylaşırsan sevinirim canım. :)

canım benim tshım 5 e yakın çıkmıştı...bu hormonu normal sınırlara getirmek için yemekten 5 10 dk önce bi tutam dere otu çiğneyip üstüne su içiyordum..ama tiroit probleminiz yoksa buna gerek yok ...ne demek...ruh halinizi en iyi anlayacak insanlardan biriyimdir...çok canımı sıkan bi mevzuydu benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…