• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Etlibutlu

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
875
151
323
Ankara
meraba kızlar.benim saçım dökülmeye başladı hemde tam tepemden baya bi açıldı arkaları felan iyi ama tepem açılıyo erkekler kel olurya öyle olmaya başladı sankiii çok kötü.şu saç çıkartan ürünlerden kullanan varmı :((:50:

bir dermatoloğa gidin ve derdinizi anlatın..ben de aynı sorunla karşılaştım test yapıldı kansız olduğum için dökülüyormuş tedaviye başladım...

evvela diğer kalan saçlarınızın dökülmemesi için dr a gitmelisiniz..

o zaten sizi yönlendirir..bilinçsizce birşey kullanırsanız daha kötü olabilir...

Çok kötü durumdaysanız bir peruk edinin. Hemen sonra bir hekime görünün derim.

kadınlarda bu tarz saç dökülmesi normal değil canım. demir, kan vb. eksikliği vardır. buna göre takviye vitamin ya da şurup verir.

sonra da sarımsak ezer sürersin. ama önce doktor...

canım bundan bir altı ay önce benim de saçlarım dökülyüordu. cildiye doktoruna gittim ve o da muayene ettikten sonra saçımda seboreik dermatit olduğunu, daha dorusu saç derimde, söyledi ve ona göre bir tonik, iki de şampuan verdi. şampuanlardan biri dermatit içindi biri de saç dökülmesi içindi. o şampuan inanılmaz derecede iyi geldi benim saçıma ve derisine. hatta annem de kullanıyor şimdi bence mükemmel saç dökülmesi için onu kullanabilirsin sitersen. adını vericem ama burada yasak mı bilmiyorum :S o yüzden özel mesaj atayım ben sana.

Canım Merhaba benim de saçlarım 2 ay önceye kadar inanılmaz saçım dökülüyordu ne yaptıysam olmadı öncelikle şu ampullerin bana hiç faydası olmadı ve saç dökülmesinin nedenini bilmek en önemlisi bence
-ilk önce ben saçlırımı kısalttım daha sonra bioxcin yada tresan gibi saç dökülmesin durduracak şampuan dışında başka şampuan kesinlikle kullanmaman
- en az iki kez saçı şampuanlamak her gün saç yıkamamak
- bende b vitamini eksikliği vardı bayer becozyme bir vitamin kullandım günde iki tane
- ve şampuanın içine karıştırılacak yazdıklarım 300ml şampuana Bemiks ampül 2 tane, Behaptane ampül 2 tane, Redoxon ampül 2 tane, ve badem yağı güzelce şırınga eli çekip şampuana ilave edilerek karıştırılacak ve sürekli bu şampuan karışımı kullanılacak İnşallah iyi gelir ben hep kepekli ekmek tüketirim besleyici olmuyor maalesef ben olduğum yerde bulamıyorum ama tam buğday çavdar gibi tüketmek lazım çok kafana takmamaya çalış İnşallah faydasını görürsün Canım

Konu içeriği nedeniyle "Saç dökülmesi neden ve çözümleri" başlığına taşınmıştır.
Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya dikkat ediniz.

Back