• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

selen_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
1.144
5
66
İstanbul
benım yaklaşık 3 aydır saçlarım yoğun şekilde dökülüyor yazın basından beri yani. bioblas kullandım 2.5 aydır yıne devam ediyor saçlarımın yarısını kaybettım gür saçlarım vardı eskıden sınemakı yağ karısımları saçları yıprattı uzatıcagım dıye kullandım daha kötu oldu geçer diye bekledım geçmedi bir de diyet yapmıştım onun da etkisi oldu. şimdi doktora gideceğim cildiye bölümüne acaba hangi tahliller yapılıyor kan tiroit vs. bilgisi olan varsa paylaşırsa sevınırım

canım kansızlık tiroid b12 çinko ve bir çok vitamin eksikliği saç dökülmesine sebep oluyor ve bu tahlillerin hepsini cilt dr. unda yaptıra bilirsin ayrıca dengesiz beslenmede düzensiz uyku stres saç dökülmesine sebep oluyor önce içten besliyceksin sonra dıştan gerçi dıştan naparsan yap bir mucize yaşanmıyor yada ben de bi işe yaramadı sorun içte olduğu için ne bulduysam saçıma sürdüm ama nafilee

canım kansızlık tiroid b12 çinko ve bir çok vitamin eksikliği saç dökülmesine sebep oluyor ve bu tahlillerin hepsini cilt dr. unda yaptıra bilirsin ayrıca dengesiz beslenmede düzensiz uyku stres saç dökülmesine sebep oluyor önce içten besliyceksin sonra dıştan gerçi dıştan naparsan yap bir mucize yaşanmıyor yada ben de bi işe yaramadı sorun içte olduğu için ne bulduysam saçıma sürdüm ama nafilee

bundan bir ay önce kan değerlerime bakılmstı normaldı çinko eksıklıgı olabılır bakalım yarın gtcgm doktora. stres zaten çok var o da tetikliyor gerçi stres yıllardır var artık hayatımızın bir parçası oldu ben vitamın eksıklıgınden şüphelenıyorum inşallah bır an önce geçer

geçmiş olsun canım inş. önemli bir şey çıkmaz... ve kısa zamanda geçer saç dökülmen

inş. benimki geçmez canım bende kansızlık tiroid b12 çinko ve bi kaçtane daha vitamin eksikliği var bunlara rağmen yinede çok şükür kel diilim :9:

doktora gidersen yorumlarını beklerin canım

Aynı sorun bende de var canım diyet yaptım şuan saçım aşırı şekilde dökülüyor kan tahlilim temiz çıktı bende zinco aldım şu an bi faydası yok ama :18: biotin takviyeside alıcam inş bir an önce kurtuluruz bu dertten :25:

kızlar bu mevsimsel bir dökülme, çok büyük dert etmeyin, doktorum verdiği vitamin ve mineral takviyelerini kullanın. bunlar iyi gelecektir. birde herşeyden önemlisi, saçlarınızı korumak için, sls içeren şampuanlardan uzak durun

öyle her duyduğunuzu sürmeyin saçlarınıza yasık
ben sadece bişeyi denedim etkili oldu burda okuduğum bişeydi bir avuç karanfile yarın kg su ekleyip bir gün bekleyip saça ve diplere sürüyorsunuz hergün 1 kere 10 gün içinde saç çıkarıyormuş bnm 3günüm dökülme çok azaldı saçı sürer sürmez kalınlaştırıyor parlatıyor kokusuda güzel renkte bi değişiklik yapmıyor yani kararma vs olmuyor bildiğiniz karanfil bu arada şu agız kokusuna ii gelen kuru olan bakkalda satılan bir gün beklemek istemiyorsanız karanfillere kaynar su dökün soğuyunca sürün denemeye değer bitkisel zararsız

Back