Mucize gibi değilmi
İsmini hatırlamıyorum evde kaldı Şuan tatildeyim gidince gönderirimRemolent mi
şampuanın fotoğrafını atar mısınız? bulamadım :/İsmini yazmışım şimdi hatırladım A-hl ismi kuaförlere sorun kuaförler getirtiyor
Mwehaba şampuanın fotoğrafini paylaşır mısınızİsmini hatırlamıyorum evde kaldı Şuan tatildeyim gidince gönderirim
Kusura bakmayın yeni döndüm Ankara’ya dökülme için kullandığım şampuan buşampuanın fotoğrafını atar mısınız? bulamadım :/
teşekkür ederim, nerede bulabilirim? Bizim kuaför bunları getirmiyor. Ne kadar sürede etkisini gördünüz, bitkisel bir şampuan mi?Kusura bakmayın yeni döndüm Ankara’ya dökülme için kullandığım şampuan bu
Kusura bakmayın yeni döndüm Ankara’ya dökülme için kullandığım şampuan bu
3. Yıkamadan itibaren dökülmem kesildi ve Şuan hiç olmadığı kadar güzel saçlarım kuaförüme sorayım yarın izin verirse ismini paylaşırımteşekkür ederim, nerede bulabilirim? Bizim kuaför bunları getirmiyor. Ne kadar sürede etkisini gördünüz, bitkisel bir şampuan mi?
Bana da bilgi verir misiniz3. Yıkamadan itibaren dökülmem kesildi ve Şuan hiç olmadığı kadar güzel saçlarım kuaförüme sorayım yarın izin verirse ismini paylaşırım
Kuaförümle konuştum İnstagram adresini verdi ordan yazın yardımcı olsunMwehaba şampuanın fotoğrafini paylaşır mısınız
Kuaförümle konuştum İnstagram adresini verdi ordan yazın yardımcı olsun
Merhaba alt tarafta yazdım kuaförün İnstagram adresini size bildirim geliyormu bilmiyorumteşekkür ederim, nerede bulabilirim? Bizim kuaför bunları getirmiyor. Ne kadar sürede etkisini gördünüz, bitkisel bir şampuan mi?
bu şampuanı alıp kullanan var mıKusura bakmayın yeni döndüm Ankara’ya dökülme için kullandığım şampuan bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?