Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaprak dökümü gibi henüz durmadıDoğum sonrası dökülen saçlarınız için neler yaptınız duruyo mu dökülmeler![]()
Benim cok fazla dokulmustu sampuan almistik o iyi gelmisti disi bordo bioblasti sanirim bide spreyli bakim yagi varnis icine biraz badem yagi ekleyip kullanmistim farki olmustuDoğum sonrası dökülen saçlarınız için neler yaptınız duruyo mu dökülmeler![]()
Ne zaman biticek dökülmelerYaprak dökümü gibi henüz durmadıAllahtan evde robot süpürge var her yer saç olacak yoksa ben de bebekle çıldıracağım
![]()
Benim 1.5 yıldır kullandığım şampuanım sayesinde dökülmelerim azaldı. Ne gebelikte ne doğumdan sonra dökülme problemi yaşamadım. Eczanede satılıyor Bioxcin marka dışı bordo 3’lü paket şeklinde satılıyor fiyatı da uygun denemekten zarar gelmez.Doğum sonrası dökülen saçlarınız için neler yaptınız duruyo mu dökülmeler![]()
Merhaba. Durdu mu saç dökülmeniz? 3 ay oldu doğum yapalı aşırı dökülüyor. Çare bulduysaniz öğrenmek isterimDoğum sonrası dökülen saçlarınız için neler yaptınız duruyo mu dökülmeler![]()
Benimde 6 ay oldu hala devam dökülmeye taramaya korkar oldum. Devam ederse böyle o zaman bişey kullanırımMerhaba. Durdu mu saç dökülmeniz? 3 ay oldu doğum yapalı aşırı dökülüyor. Çare bulduysaniz öğrenmek isterim
B12 başlayacağım ben de Solgar ın, hayırlısıBenimde 6 ay oldu hala devam dökülmeye taramaya korkar oldum. Devam ederse böyle o zaman bişey kullanırım
Aile hekimi yapar mı acaba tahlil, ben de baktirayimBebeğim 9 aylık oldu hala değişen bişey yok2 gün sonra tahlil yaptircam bakalım
Aile hekimi bildiğim kadarıyla tüm vitaminlere bakmıyor ben devletten randevu aldım direk.Aile hekimi yapar mı acaba tahlil, ben de baktirayim
Şifa diliyorum, düzelir umarım..Aile hekimi bildiğim kadarıyla tüm vitaminlere bakmıyor ben devletten randevu aldım direk.