Benimkiside boynundaBoynunda canım benim oğlanın ve sordum alakasi yok dedi. Boyutları normalse skinti yokmus enfeksiyona bagliymis. Okul basladi başlayalı kurtulamadi cocugum hastaliktan. Snin kizlarin nerdeki lendf bezleri sis canim. Ve ne büyük tesadüf
Mutlaka baktırın. Birde naçizane tavsiyem dalin, uni baby ve türevleri piyasa şampuanlarını kullanmayın. Pahalılar biliyorum ama eczane ürünleri alın derim.
Boynunda canım benim oğlanın ve sordum alakasi yok dedi. Boyutları normalse skinti yokmus enfeksiyona bagliymis. Okul basladi başlayalı kurtulamadi cocugum hastaliktan. Snin kizlarin nerdeki lendf bezleri sis canim. Ve ne büyük tesadüf
Canim demekki oluyor bu yas ilk okula baslayan cocuklarda cok sasirdim şimdi bu kadar tesadüfe acaba alakası var mı ki sende gidince sor bakalim bi. Benimki yok dedi ama aklima takildi bak simdiBenimkiside boynunda
Aman saglikli olsunlarda canim ama gerçekten tesadüfe bak benziyor demekki bu yas cocuklarin sorunları. Hangi şehirdesin canimİlk küçük kızımda görmüştüm boynunda internetten araştırdığımda elim ayağım titremişti sonra doktora götürdüm araştırmada bayağı bi tahlil falan aldılar oda senin dediğin gibi demişti normal boyutunda kalıyosa sorun yok demişti sonra büyük kızımdada gördüm. Beze öyle yerinde duruyo her zaman arada bi korka korka bakıyorum büyümüşmü diye. Aynen valla niye tesadüf böyle
Bide doktor demiştiki komşunun çocuğuna bak onun bile bezesi vardır. Biz çok takıyoruz herşeyi galibaAman saglikli olsunlarda canim ama gerçekten tesadüfe bak benziyor demekki bu yas cocuklarin sorunları. Hangi şehirdesin canim
Ankaradayim canım bende. Aynen ben coo takıntıliyim kendimde olsa onemsemem ama cocuklarda gorunce bide internetten okuyunca kafayi yicek.gibi oluyorumBide doktor demiştiki komşunun çocuğuna bak onun bile bezesi vardır. Biz çok takıyoruz herşeyi galibaYalovadayım canım sen?
Pantene saç dökülmeye karşı şampuan aldım bugün olmaz dimi oMutlaka baktırın. Birde naçizane tavsiyem dalin, uni baby ve türevleri piyasa şampuanlarını kullanmayın. Pahalılar biliyorum ama eczane ürünleri alın derim.
Keşke yakın olsaydık saç tellerini sayar bezeleri kapıştırırdıkAnkaradayim canım bende. Aynen ben coo takıntıliyim kendimde olsa onemsemem ama cocuklarda gorunce bide internetten okuyunca kafayi yicek.gibi oluyorum
Valla keşke yakin olsaydıkKeşke yakın olsaydık saç tellerini sayar bezeleri kapıştırırdıkValla zaten olan bize oluyor biz bu kafayla fazla yaşamayız
Açıkçası ben 8 yaşındaki kızıma bile hala yetişkin şampuanı kullanmıyorum. Onlar bizim için bile zararlı. Çok fazla kimyasal içeriyorlar. Benim kızımdada bir ara saç dökülmesi olmuştu. Bizde d vitamini eksik çıkmıştı. Şimdi sorun yok çok şükür. Doktor çok yıkamak + yüksek ısıda kurutmakta zarar verir demişti bize.Pantene saç dökülmeye karşı şampuan aldım bugün olmaz dimi o
Yok daha gitmem burdayımValla keşke yakin olsaydıkYazisalim arada haber edelim birbirimize Bu konu icin girmişsin ama gitme siteden He bu arada.bir arkadasim bittim sabunu dökülmeye karşı dedi bize verdi yeni.kullanmaya basladik inşallah faydasi olur sende bir dene istersen
Ayy ben yüksek ısıda kurutuyorum hep Allah beni ne yapmasın bütün herşeyimi yarın düzeltcem meğersem çok yanlışım varmışAçıkçası ben 8 yaşındaki kızıma bile hala yetişkin şampuanı kullanmıyorum. Onlar bizim için bile zararlı. Çok fazla kimyasal içeriyorlar. Benim kızımdada bir ara saç dökülmesi olmuştu. Bizde d vitamini eksik çıkmıştı. Şimdi sorun yok çok şükür. Doktor çok yıkamak + yüksek ısıda kurutmakta zarar verir demişti bize.
Kullanalim bakalim inşallah sifa olur yavrularımızaYok daha gitmem burdayımBıttım sabunu eşimde kullanıyor faydasını gördü galiba hep alıyor çocukları takmaktan ona soramamışım bile
İnşallah canımKullanalim bakalim inşallah sifa olur yavrularımıza
Canım nasılsın bişey sorucam lenf bezi nasıl şuanİnşallah cok amin. Benimki birde ayni anda lenf bezleri sisti,birde lohusalik geldi üstüne ölüyorum zannettim korkudan inanki. Rabbim kimseyi evladiyla sınamasn inşallah
Ayni canım hala duruyor sizinki ne durumdaCanım nasılsın bişey sorucam lenf bezi nasıl şuan
Bizimde öyle canımAyni canım hala duruyor sizinki ne durumda
Oda aynı durumda maalesef. Kış aylarındayiz ya hep grip gibi benim oğlan bağışıklığı düşük ondan böyle diye teselli ediyorum kendimi. İnşallah geçer gider bi an önce. Senin kızının da dökülüyor mu hala canımBizimde öyle canımsaç dökülmesi ne durumda çözüm bulabildin mi
Merhaba arkadaşlar.
Sitede yeniyim ve sırf bu soruyu sizlere sormak için üye oldum.
6 yaşındaki kızımın saçları dökülmeye başladı. Doktora götürdüm kan tahlili yaptı demire baktı demiride güzel çıktı. Aranızda bu durumu yaşayan varmı. Tecrübeleriniz herşeyden önemli benimle paylaşırsanız çok sevinirim.Kafama çok takıyoru
Çocuğunuzun saç dökülmesi geçti mi? Bizde de aynı sorun var 6 yaş erkek. Geçtiyse nasıl geçti bilgi verir misiniz?Merhaba arkadaşlar.
Sitede yeniyim ve sırf bu soruyu sizlere sormak için üye oldum.
6 yaşındaki kızımın saçları dökülmeye başladı. Doktora götürdüm kan tahlili yaptı demire baktı demiride güzel çıktı. Aranızda bu durumu yaşayan varmı. Tecrübeleriniz herşeyden önemli benimle paylaşırsanız çok sevinirim.Kafama çok takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?