Saç Dökülmesi

Benimkiside boynunda
Mutlaka baktırın. Birde naçizane tavsiyem dalin, uni baby ve türevleri piyasa şampuanlarını kullanmayın. Pahalılar biliyorum ama eczane ürünleri alın derim.

İlk küçük kızımda görmüştüm boynunda internetten araştırdığımda elim ayağım titremişti sonra doktora götürdüm araştırmada bayağı bi tahlil falan aldılar oda senin dediğin gibi demişti normal boyutunda kalıyosa sorun yok demişti sonra büyük kızımdada gördüm. Beze öyle yerinde duruyo her zaman arada bi korka korka bakıyorum büyümüşmü diye. Aynen valla niye tesadüf böyle

Aman saglikli olsunlarda canim ama gerçekten tesadüfe bak benziyor demekki bu yas cocuklarin sorunları. Hangi şehirdesin canim

Aman saglikli olsunlarda canim ama gerçekten tesadüfe bak benziyor demekki bu yas cocuklarin sorunları. Hangi şehirdesin canim
Bide doktor demiştiki komşunun çocuğuna bak onun bile bezesi vardır. Biz çok takıyoruz herşeyi galiba Yalovadayım canım sen?

Bide doktor demiştiki komşunun çocuğuna bak onun bile bezesi vardır. Biz çok takıyoruz herşeyi galiba Yalovadayım canım sen?
Ankaradayim canım bende. Aynen ben coo takıntıliyim kendimde olsa onemsemem ama cocuklarda gorunce bide internetten okuyunca kafayi yicek.gibi oluyorum

Mutlaka baktırın. Birde naçizane tavsiyem dalin, uni baby ve türevleri piyasa şampuanlarını kullanmayın. Pahalılar biliyorum ama eczane ürünleri alın derim.
Pantene saç dökülmeye karşı şampuan aldım bugün olmaz dimi o

Ankaradayim canım bende. Aynen ben coo takıntıliyim kendimde olsa onemsemem ama cocuklarda gorunce bide internetten okuyunca kafayi yicek.gibi oluyorum
Keşke yakın olsaydık saç tellerini sayar bezeleri kapıştırırdık Valla zaten olan bize oluyor biz bu kafayla fazla yaşamayız

Keşke yakın olsaydık saç tellerini sayar bezeleri kapıştırırdık Valla zaten olan bize oluyor biz bu kafayla fazla yaşamayız
Valla keşke yakin olsaydık Yazisalim arada haber edelim birbirimize Bu konu icin girmişsin ama gitme siteden He bu arada.bir arkadasim bittim sabunu dökülmeye karşı dedi bize verdi yeni.kullanmaya basladik inşallah faydasi olur sende bir dene istersen

Pantene saç dökülmeye karşı şampuan aldım bugün olmaz dimi o
Açıkçası ben 8 yaşındaki kızıma bile hala yetişkin şampuanı kullanmıyorum. Onlar bizim için bile zararlı. Çok fazla kimyasal içeriyorlar. Benim kızımdada bir ara saç dökülmesi olmuştu. Bizde d vitamini eksik çıkmıştı. Şimdi sorun yok çok şükür. Doktor çok yıkamak + yüksek ısıda kurutmakta zarar verir demişti bize.

Yok daha gitmem burdayım Bıttım sabunu eşimde kullanıyor faydasını gördü galiba hep alıyor çocukları takmaktan ona soramamışım bile

Ayy ben yüksek ısıda kurutuyorum hep Allah beni ne yapmasın bütün herşeyimi yarın düzeltcem meğersem çok yanlışım varmış

Bizimde öyle canım saç dökülmesi ne durumda çözüm bulabildin mi
Oda aynı durumda maalesef. Kış aylarındayiz ya hep grip gibi benim oğlan bağışıklığı düşük ondan böyle diye teselli ediyorum kendimi. İnşallah geçer gider bi an önce. Senin kızının da dökülüyor mu hala canım

Çoc

Çocuğunuzun saç dökülmesi geçti mi? Bizde de aynı sorun var 6 yaş erkek. Geçtiyse nasıl geçti bilgi verir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…