Hangi şampuanı kullanıyorsunuzMerhaba arkadaşlar.
Sitede yeniyim ve sırf bu soruyu sizlere sormak için üye oldum.
6 yaşındaki kızımın saçları dökülmeye başladı. Doktora götürdüm kan tahlili yaptı demire baktı demiride güzel çıktı. Aranızda bu durumu yaşayan varmı. Tecrübeleriniz herşeyden önemli benimle paylaşırsanız çok sevinirim.Kafama çok takıyorum
Dalin uni baby jhonss baby çocuk şampuanları işte bu yaşına kadar hep öyle kullandımHangi şampuanı kullanıyorsunuz
Dalin belli zaman sonra çocukarın saçlarına hiç gelmio benim oğlumda da yapmıştı saç dökülmesi.. uni baby de büyük şişe değil de küçük boy alıp kullanınDalin uni baby jhonss baby çocuk şampuanları işte bu yaşına kadar hep öyle kullandım
Oğlunuz kaç yaşındaydı dökülme olduğunda bide ne zaman geçtiDalin belli zaman sonra çocukarın saçlarına hiç gelmio benim oğlumda da yapmıştı saç dökülmesi.. uni baby de büyük şişe değil de küçük boy alıp kullanın
Aynı yaşlardaydı kızınızla suan 10 yasında cunku 4-5 yıldır uni kullanıodum yeni bıraktım. Dalini bırakınca dökülmesi de geçti canım ne kadar sürede geçti inan hatırlamıyorum.Oğlunuz kaç yaşındaydı dökülme olduğunda bide ne zaman geçti
Cevabın için çok ama çok teşekkür ederim. İçimi rahatlatttın Allah razı olsunAynı yaşlardaydı kızınızla suan 10 yasında cunku 4-5 yıldır uni kullanıodum yeni bıraktım. Dalini bırakınca dökülmesi de geçti canım ne kadar sürede geçti inan hatırlamıyorum.
Ne demek canım.. allah yardımcı olabilen herkesten razı olsunCevabın için çok ama çok teşekkür ederim. İçimi rahatlatttın Allah razı olsun
Merhaba cnm benim doktorumda stresten dedi okula yeni başladığı için strese girdiğini düşünüyordum bende ama dalin vs onlarıda kesicem bakalım. Bide biri şey dedi 6-7 yaşında normalmiş bebek saçlarını döküyorlarmış dedi ama bilemicem.Merhabalar canim su siralar bende ayni dertteyim. 6 yasindaki oglumun saçları dökülüyorKanlari güzel. Cinkoya da baktirdim ben oda normal dermatologta sıkıntı yok dedi ama hala dokuluyor. En sonunda 2aylik kardesi var şuan onu kiskaniyor ve stres yapiyor olabilir dedi doktoru Ama asiri kafama takıyorum. Bende dalin kullaniyordum bir keseyim bakalım fauda edecek mi
Merhaba cnm benim doktorumda stresten dedi okula yeni başladığı için strese girdiğini düşünüyordum bende ama dalin vs onlarıda kesicem bakalım. Bide biri şey dedi 6-7 yaşında normalmiş bebek saçlarını döküyorlarmış dedi ama bilemicem.
Evet canim benimkide 1.sinifa gidiyor oda etkili dedi. Ama ben kafaya taktim cok üzülüyorum gordukce. Korkuyorum seyrelme olacak diyeAnne olmak gerçekten çok zormuş
Valla bende aynı canım saçını taramaya korkar oldum saç geliyo diye ama içimizi ferah tutmaya çalışalım buda geçecek inşaallahEvet canim benimkide 1.sinifa gidiyor oda etkili dedi. Ama ben kafaya taktim cok üzülüyorum gordukce. Korkuyorum seyrelme olacak diyeGerçekten anne olmak cok zor
İnşallah cok amin. Benimki birde ayni anda lenf bezleri sisti,birde lohusalik geldi üstüne ölüyorum zannettim korkudan inanki. Rabbim kimseyi evladiyla sınamasn inşallahValla bende aynı canım saçını taramaya korkar oldum saç geliyo diye ama içimizi ferah tutmaya çalışalım buda geçecek inşaallahAllah beterinden saklasın
Lenf bezi neresinde benim iki kızımdada varİnşallah cok amin. Benimki birde ayni anda lenf bezleri sisti,birde lohusalik geldi üstüne ölüyorum zannettim korkudan inanki. Rabbim kimseyi evladiyla sınamasn inşallah
Lenf bezini doktora sordunuzmu saç dökülmesiyle bi alakası varmıİnşallah cok amin. Benimki birde ayni anda lenf bezleri sisti,birde lohusalik geldi üstüne ölüyorum zannettim korkudan inanki. Rabbim kimseyi evladiyla sınamasn inşallah
B12 demir ferritin baktı ama çinko d vitaminine bakmıyoruz burda dedi bende randevu aldım haftaya göstercemD vitaminine baktırdınız mı? Oda saç dökülmesi yapıyor.
Lenf bezi neresinde benim iki kızımdada var
Boynunda canım benim oğlanın ve sordum alakasi yok dedi. Boyutları normalse skinti yokmus enfeksiyona bagliymis. Okul basladi başlayalı kurtulamadi cocugum hastaliktan. Snin kizlarin nerdeki lendf bezleri sis canim. Ve ne büyük tesadüfLenf bezini doktora sordunuzmu saç dökülmesiyle bi alakası varmı
Mutlaka baktırın. Birde naçizane tavsiyem dalin, uni baby ve türevleri piyasa şampuanlarını kullanmayın. Pahalılar biliyorum ama eczane ürünleri alın derim.B12 demir ferritin baktı ama çinko d vitaminine bakmıyoruz burda dedi bende randevu aldım haftaya göstercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?