Merhaba hanımlar. Ben bu sorunumla ilgili defalarca konu açtım. Çok araştırdım, çok sorguladım, bi çok şey denedim. Ama yok duzeltemiyorum. 2017den beri sac dökülmesi yaşıyorum. Ve inanin abartmiyorum o zamandan beri avuc avuc dökülme yasiyorum. Hic durmadi bu dökülme. Denemedigim sey kalmadi, artik çaresizlik yaşıyorum. Saçlarımda açılma yok, sac tellerimde incelme yok. Ama böyle o gürlük diplerde var uclar asiri az duruyor. Saçlarımı açıp gezmek hayal oldu. Saçlarımı taramıyorum çünkü taramaya bile korkuyorum. Hatta saçlarıma dokunmaya, dokundurmaya korkuyorum. Inanin ensemden bile avuc avuc sac dökülüyor. Kan tahlili yaptirdim her sey normal. Hormonal sorun çıkmıyor. Vitaminlerim normal çıkıyor. Ne tetikliyor anlamıyorum. Cildiye doktorları artik care olmuyor. Açıkçası ezbere tedavi uyguluyorlar desem yalan olmaz. Bana vitamin ampul karışımı öneriyor bunlari zaten bi cok kez kendim de denedim. Dahiliye doktoruna gitsem diyorum ilgilenirler mi sizce? Çünkü önceden gittigimde sagolsun amcamiz azarlamisti sac dokulmesi icin buraya gelinmez diye. Fakat bakıyorum yorumlarda giden de olmuş. Daha kapsamlı inceleme icin endokrinoloji bölümüne gitmek istiyorum fakat direkt randevu alınmıyor. Anca dahileye doktoru yönlendiriyormuş o bölüme de. Ne önerirsiniz? Dahiliye doktoruna bu sebepten giden oldu mu hiç?