- Konu Sahibi purplecamomile
Arkadaşlar son günlerde o kadar zor günler geciriyorumki size danısırsam derdime derman bulacagımı bilerek buraya yazmak istedim. Uzun yıllardır sac yağlanması problemi yaşıyordum ama son 2 aydır saç dökülmeside bununla birlikte başladı. saçlarım zaten ince telli ve seyrekti birde dökülünce bir tutam saçım kaldı Acilen doktora gitmem gerek ama forumlarda okudugum kadarıyla doktora giden birçok kişi pek memnun kalmamıs. İstanbulda oturuyorum Asya yakasında tanıdgınız bildiginiz iyi bi dermatolog varsa lütfen bilgilendirin beni.
Not: Bu arada uzun yıllar suren yağlanma sorunuma care bulmak ıcın aktarlarda satılan ve önerilen bircok ürünü denedim. Aynı zamanda eczanalerde satılan ve kimyasal olmayan sampuanlarıda yani anlayacagınız her yolu denedım ama sımdı tek care doktora gitmek.
Not: Bu arada uzun yıllar suren yağlanma sorunuma care bulmak ıcın aktarlarda satılan ve önerilen bircok ürünü denedim. Aynı zamanda eczanalerde satılan ve kimyasal olmayan sampuanlarıda yani anlayacagınız her yolu denedım ama sımdı tek care doktora gitmek.