Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi vol1234

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Ilknurdrcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
6
0
36
Bolu
arkadaşlar Allah rızası için bi akıl verin bana. saçlarım inanılmaz derecede döküldü şu an eskiye göre 5te 1i kaldı diyebilirim özellikle tepemde feci açıklar var. doktora gittim tahlillerim yapıldı fakat hiç anormal bi durum çıkmadı zeytinyağlı sabun kullanıyorum 2 haftadır sanki daha çok döküldü gibi geldi. saçlarımı gürleştirebilecek bildiğiniz bi yöntem veyahut daha farklı bi şey var mı ?

hepimizdeki sorun aynı canım ya...benimde özellikle tepe bölgemde seyrelmeler var....diğer topikteki yazışmalarımızdan faydalanabilirsin arkadaşım...ben priorin tablet kullanıyorum ve derma rollere başladım...
doktor tepe bölgendeki açılmalar için herhangi birşey söyledimi...erkek tipi dökülme falan gibi...

doktorlar da fazla ilgilenmiyor ki gittim tahlillerimi yaptırdım baktı bi tane şampuan verdi dökülmeyi durdurur dedi ismi de konazol hiçbi işe yaramadı ki düşün daha 20 yaşındayım ve kafayı yemek üzereyim erkek arkadaşımdan dahi ayrıldım öyle bi komplekse giriyosun ki o ruh hali anlatılamaz. artık ne olursa yaparım diyecek hale geldim. ankaraya gitmeyi düşünüyorum biraz daha düzelmezse gideceğim tek yer kalacak o da tımarhane

canım ya gerçekten şu an seni en iyi anlayabilenlerden bir tanesi benim ...ama lütfen umutsuzluğa kaplıma...ben de sürekli moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum....
ben daha önceden priorin tablet kullanmıştım dökülmemi durdurmuştu...şimdi tekrardan başladım...ben bir de derma roller denilen bir alet var onu kullanmaya başladım...özellikle sanspasa adlı arkadaşın bu konu ile ilgili yazdıklarını oku...

şu saatten sonra sadece dökülmenin durmasının yeteceğini sanmıyorum giden gitti sonuçta. daha bi de mezun olduktan sonra iş hayatına atılma kısmı var ki şu an staj yapıyorum ama nasıl yapıyorum bi ben bi de Allah bilir. teşekkür ederim ilgilendiğin için sağ olasın.

benim saçlarım normaldede çok az ben sürekli bakımlar yapıp duruyorum saçlarıma bunlardan edindiğim tecrübelerle söyleyebilirim ki kesinlikle bioxcin şampuan kullan ve ısırgan otunu al kaynat ve suyuyla saçlarını durula dökülmelere süper geliyo yani benim saçlarım hiç dökülmüyor günde onbeş tel falan zaten dökülseler ne olurdu bilemem bu azlıkla tamammen kel kalrıdım sanırım :S

eczaneye sorduğumda o tür ilaçların hiç işe yaramadığını söyledi bana ama eğer çöpe atacak paran varsa için de rahat edecekse ben satarım benim için sorun olmaz dedi. yakınlarımın da söylediği tek şey artık dökülen yerlerden saç çıkmaz kalanları korumaya bak falan ne kaldıysa sanki dalga geçer gibi. bi de böyle destek olacağı yere köstek olan insanlar var ya

inan bana çok saçma benim saçlarım hala duruyo hatta bazen aynaya baktığımda yeni çıkan saçları böyle küçük küçük görebiliyorum hem ben sadece şampuanını kullandım tabi serumlarını değil ve çokta pahalı değil ve tamamen bitkisel sen bilirsin hala dökülmeye devam ediyorsa dene derim

ben hamile kalmadan önce yine yoğun bir saç dökülmesi yaşamıştım ki bir de benim çook ince telli ve azdır saçlarım....priorin tablet kullandım yaklaşık üç ay boyunca o zaman çok iyi gelmişti ve dökülmemi durdurmuştu....
ama şu an ki dökülmemde tepe bölgemin açıldığını hissediyorum....o zaman ki dökülmede öyle birşey yoktu....
ayrıca dökülen saçların çoğu tekrardan geri çıkar aksi takdirde çoğu kişi kel kalırdı....ne ilginç ya insanın yakınlarının böyle zamanlarda aksine destek olması gerekir...moral çok önemli..stres saç dökülmelerini çok etkiliyor...

saçlarım eskisi gibi olsun da pahasıymış başka bir şeyiymiş hiç umurumda değil bi kadın için en önemli şey bu saç

ablacım bende de stres hiç bitip tükenmiyo. bu saçları ayrı bi kafaya taktım zaten sürekli aklımda onun haricinde okuluydu vizesiydi finaliydi bundan öncesinde o giriş sınavları hayatımı kurtarayım derken stres yapa yapa daha önemlisini kaybettim şimdiki aklım olsa çalışmazdım sınavlara falan yatar kafamı dinlerdim de başa gelmeyince anlamıyo ki insan.

canım inşallah saçlarında en doğru tedaviyi bulup en kısa zamanda eski saçlarına kavuşursun....

Allah daha kotu dert bermesin arkadsim moralini yuksek tutmaya calis ben bir yildir bu sac dokulmesiyle ugrasiorum doktor doktor gezdim neler denedim evden cikmadim kimseyle konusmadim kafayi yemek uzereydim en sonunda anti depresana basladim benim cok acilmadi tpe kismimda hafif cilma var ama daclarim o kadar azki toka zor buluyorm hep toplu geziorum. Oyle ankara timarhane galan care degil arkasim ya Allah daha kotulerini verseydi birazda boyle dusun nerde oturuyosun bilmiorum ama istanbulda cerrahpasanin sac hastaliklari doktoru prof dr server serdaroglu var ozel muayaneside var ona git bi istersen en azindan nedenini bulursun dokulmenin benim doktorum kendisi ve en iyisi kendisi benimde tahlillerim herseyim normaldi benim dokulme tipimim erkek tipi sac dokilmesi malesf ona got bir gorun derim. Herseyin caresi var arkadasim simdi ne yeni yontemler var seyral sacli yada tepe kismi acilmis olan saclar vs butun sac sorunlarina yonelik yeni bir sistem sac protez aistemi saci kazimadan yapiskan uygulamadan saca ozel bi teknikle uygulaniyor en son care bunu deneriz. Ama yilmiycaz oncelikle gecicek diycez gecmesede en kotu derdim bu olsun diycez ve sac dokulmesi icin gelismis sostemleri deniycez her seyin caresi var Allh caresiz dert vermesin

canım ben burdaki yorumlardan ve doktora danışarak badem yağı ve 3lü ampülü aldım ve şükürler olsun dökülmem azaldı burda çoğuna yazdım kullanması için bunu şundan dolayı öneriyorum burdaki bepanten bemiks evigen başlığından yorumları oku çoğu kişi memnun kalmıştı bide doktora sordum ben hastalarına yazıyomuş o yüzden öneriyorum benim bile kendimi bildim bileli dökülme problemim var hormonlarımdan kaynaklı olabileceğini demişti doktor hap kullanıyorum ama bi çok şey denedm pek bi etkisini görmedim buna başladım ilk zaman dökülmem arttı bırakmayı bile düşündüm ama yorumlara baktım herkeste aynı etki olmuş devam ettim kullanmaya ve iyiki bırakmamışım çünkü inanılmaz derecede dökülmem azaldı sabah uyandığımda yastığımda hiç saç görmediğimde oluyo saçımı yıkadıktan sonra elime gelen saç kılı 5 6 tane falan çok şükür çok memnunum ayrıca saçların hızlı uzamasını sağlıyo benim saçlarım çok az uzardı şimdi çok şükürler olsun gayet iyi bence kullanmalısın ama önce yorumları oku kendinde gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…