- Konu Sahibi Ilknurdrcn
-
eczaneye sorduğumda o tür ilaçların hiç işe yaramadığını söyledi bana ama eğer çöpe atacak paran varsa için de rahat edecekse ben satarım benim için sorun olmaz dedi. yakınlarımın da söylediği tek şey artık dökülen yerlerden saç çıkmaz kalanları korumaya bak falan ne kaldıysa sanki dalga geçer gibi. bi de böyle destek olacağı yere köstek olan insanlar var ya
ablacım bende de stres hiç bitip tükenmiyo. bu saçları ayrı bi kafaya taktım zaten sürekli aklımda onun haricinde okuluydu vizesiydi finaliydi bundan öncesinde o giriş sınavları hayatımı kurtarayım derken stres yapa yapa daha önemlisini kaybettim şimdiki aklım olsa çalışmazdım sınavlara falan yatar kafamı dinlerdim de başa gelmeyince anlamıyo ki insan.
arkadaşlar Allah rızası için bi akıl verin bana. saçlarım inanılmaz derecede döküldü şu an eskiye göre 5te 1i kaldı diyebilirim özellikle tepemde feci açıklar var. doktora gittim tahlillerim yapıldı fakat hiç anormal bi durum çıkmadı zeytinyağlı sabun kullanıyorum 2 haftadır sanki daha çok döküldü gibi geldi. saçlarımı gürleştirebilecek bildiğiniz bi yöntem veyahut daha farklı bi şey var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?