Çıt çıt diplere daha çok zarar verir .sac tarama spreyi ile açın sonra örün geceleri. Benimde taradiktan bes dakika sonra dolanıyor birbirine .acik bırakmıyorummerhaba değerli kadınlarkulubü üyeleri, geçen sene covitten beridir saçlarım çok döküldüğü için artık taramıyorum. çünkü biliyorum ki tararsam daha çok dökülecek sadece şampuan ve yumuşaması için saç kremi sürüyorum. çok güzel gür saçlarım vardı artık çok azaldı. iş hayatında çıtçıt saç kullanmayı düşünüyorum. dalgalı-kıvırcık arası saçlarım var. taramak harici bakımlı durması için neler yapabilirim? oldukça azaldı zaten kalanların dökülmemesi için uğraşıyorum artık. teşekkür ederim
teşekkür ederim uygulayacağımÇıt çıt diplere daha çok zarar verir .sac tarama spreyi ile açın sonra örün geceleri. Benimde taradiktan bes dakika sonra dolanıyor birbirine .acik bırakmıyorum
pazartesi günü endokrin randevum var baktıracağım, dediğiniz seriyi alacağım saç çıkardığı ile ilgili yorumları okudum bayanYves rocher markasının çok ünlü bir dökülme karşıtı serisi var. Eşimin dökülmesini durdurdu. İsterseniz bir bakın.
Saç kremi saçin esnekligini arttırdığı için dökülmeyi destekliyor diye biliyorum. Banyoda saç kremi yerine yağ formlu durulanmayan ürünleri kullanmaniz daha iyi olabilir.
Bir de mutlaka kan verip vitamin değerlerinize baktırın.
Saç çıkardı mı peki yves rocher bütün seti mi kullanaczYves rocher markasının çok ünlü bir dökülme karşıtı serisi var. Eşimin dökülmesini durdurdu. İsterseniz bir bakın.
Saç kremi saçin esnekligini arttırdığı için dökülmeyi destekliyor diye biliyorum. Banyoda saç kremi yerine yağ formlu durulanmayan ürünleri kullanmaniz daha iyi olabilir.
Bir de mutlaka kan verip vitamin değerlerinize baktırın.
Bütün set daha mi faydali olur bilemiyorum. Benimki yalnızca şampuan kullanıyor. Satın alalı 2 haftayı geçti. Henüz saç çıkarmadı.Saç çıkardı mı peki yves rocher bütün seti mi kullanacz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?