• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmesi ve saç çıkması

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

padaco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
2
0
36
İstanbul
Arkadaşlar Amerika'da bir kimyager 4 yıllık bir çalışma neticesinde saç dökülmesini durdurup düzenli kullanım neticesinde %100 saç çıkartan bir ürün gelirtirmiş.Bu ürünü öncelikle kendi çevresine ve tesadüf eseri amerikada yaşayan ablama da kullandırıp neticelerini takip etmiş ve herkeste kesin sonuç olmuş.Daha sonra da adam ürünün patentini almış.Ablam çok memnun kaldı ve hemen bana da gönderdi.Şu an bende kullanıyorum saçımda dökülme şu an sıfır ve ufak ufak saçlar çıkmaya başladı.Çok mutluyum :46:

maşallah çok çalışmış o kimyager 4 yıl ne ki. yıllarca çalışanlar bulamadı onun kafasına da armut mu düşmüş yoksa

aldığınız koku yanlış çünkü bu ürünün Türkiye'de satışı yok elimdeki ürünü de bizzat kullandığım için satmayı düşünmüyorum.Benim amacım bu sorunu yıllardır yaşadığım ve sıkıntısını çektiğim için yaşayan insanlara da adım adım bilgi verip yurtdışı bağlantısı olan insanların bunu sağlaması.Ben muhasebeciyim ve bu ürünün satışını yapacak olsam böyle ucuz numaralar yapmam hesabımı iyi yaparım.Ayrıca bu ürün amerika da tanımadığım bilmediğim insnalar tarafından stılıyor ben tesadüf eseri kullanma şansını yakaladımBu sitede insanların samimiyetle konuları paylaştıklarını ve aynı samimiyetle çözüm yolları gösterildiğini düşünüyordum ama heryerde olduğu gibi burada da art niyetli kötü düşünenler varmış.Diyecek tek şey yazıklar olsun.Burnunuza çokta güvenmeyin bu konuda eğitim şart!!!!!!

Back