Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sac dökülmesi ve bakım için keratin önerisi...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

SenaC-

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
27
8
29
Kızlar ben geçen hafta saçlarımı kestirmek için kuaföre gittiğimde adama saçlarım çok az ve bu durumdan hiç hoşnut değilim dedim ve adam bana keratini önerdi. Benim gibi saci az olan bi kiza da verdim bu saf keratin den ve saçları çoğaldı vs. gibi bir konuşma yaptı bana. Keratini bakim için kullananlar var mı ? Bu konuda bilgi almak ıstiyorum. Şimdiden teşekkürler :)

ben keratinin yıpranmış saçlara bakım için kullanıldığını duydum çoğalttığını bilmiyorum.. eğer öyleyse süpermiş :)

ben keratinin yıpranmış saçlara bakım için kullanıldığını duydum çoğalttığını bilmiyorum.. eğer öyleyse süpermiş :)

Ya canım valla bende yıpranmış saçlar için duymuştum fakat kuafor öyle deyince çok şaşırdım adam çok net konuştu bana kesinlikle çıkar Yeni saçlar , saç kendini toparlar felan dedi. Bu konuda fikri olan yada daha önce deneyen varsa fikrini almak istedim :)

inşallah fikir verirler canım eğer öyleyse bende yaptırırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…