selam sukut saçların için çok üzüldüm ama strres yapma inan bu konuda stres yaptıkça daha çok dökülüyor. ben 2 sene önce stresli bi dönem yaşadım ve saçlarım acayip dökülmeye başladı. hatta benimki kedi değil fare kuyruğu gibiydi. bende araştırdım ve sonunda kendime bi tedavi peryodu oluşturdum. entele kullandım sitede tarifi bulabilirsin. ama ben kullanırken içine biraz badem yağı, hint yağı, yılan yağı,zeytin yağı, eczaneden ampul şeklinde aldığım bepanthene,evigen, bemiks,ve bir yumurta sarısı koydum. kaynattığım entelleyi kavanoza koydum ve her 2 günde bir bir miktar alıp içine yağları ve öbür malzemeleri ekledim. inan bana çok faydasını gördüm. ve saçlarımı bitkisel şampuanla yıkadım hiç bir işlem yaptırmadım. dipten bir sürü saçım çıktı hemde saçlarım canlandı. tabii uzun olan saçlarımı sonrasında kesmek zorunda kaldım uçları çookk inceldiği için ama entele çacuk uzatıyor. yalnız entele konusunda bilgi al derim bunun için sitede bi topik var zaten. ben bunları yaptım istersen dene. yardımı olur umarım.