• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi lutfennn yardim edinn

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

cokstandart12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
28
11
86
29
Merhabala 6 senedir saclarim dokuluyor bircok tahlil hormon vs yapıldı bisey cikmadi neyse minioxile basladim ilk 3 ay iyi geldi gibi sonra gene cok dokulmeye basladi kullandigim taktirdi yaglar serumlar uyguladm dokulme durmadi isin garibi son 2 aydir ozellikle ufak saclarim dokuluyor 2 3 cmlik onden yanlardan dokuluyor psikolojim bozulmus durumda sizinde hic ufak saclariniz dokuldumu dokulen yerler seyreklesiyor elimi ne zmaan atsam sac geliyor ufak ufak lutfen yardiminuza ihtiyacm var

Aslında minoksil tedavisinde ilk aylar dökülme artar. 4. Aydan itibaren biter ve etki belli olmaya başlar. Sizinki neden tam tersi olmuş anlayamadım :110:
Minoksilde döngü dönemi diye bisey var. O dönemi mi geçiriyorsunuz acaba.
Netten araştırın.

Belucha Kozmetik Fitoterapi doğal kozmetik ürünlerini tavsiye ederim. Ginseng şampuan ve 35 çeşit bitkisel ekstreler ile yapılan saç yağı inanılmaz sonuç veriyor. CNR Expo Sağlık Fuarına ve Merkezefendi Tıp festivaline katılan şeffaf bir firma , sattıkları ürünlerin arkasındalar . Saç dökülmesi problemlerine karşı etkili,yeni saçların çıkmasını teşvik eden ve saç kalitesini arttıran saç beyazlamasını durduran ,kafaderisi bakımı yapan ve kafa derisi damarların kan dolaşımı sirkulasonunu dengelediği için baş ağrılarına bile etkili olan inanılmaz ürünler var.

Back