• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi,kırıkları ve saç kabarıklığı..Çözüm?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kendimidurduracakdegilim

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2008
3.721
5.932
683
kızlar benim saclarım su anda ölü gibi hatta ölü desem yeridir senağlama
1-elektirikli-kırık saclarımda cok kırık var.
2-kabarık ne yapsam inmiyor :uhm:
3-her taradığımda birsürü sac dökülüyor saclarım cok sık o yuzden azalmıyoda fisfisfis
yani bi sacta kötü olabilicek her sey benimkinde mevcut.
bana önerebiliceğinz bakımlar var mı? :Saruboceq:
özellikle kırık ve kabarıklık icin ne yapabilirim
simdiden tesekkrler :enbuyukkk: kaydirigubbakcemile5 :1hug:

meraba canım benimde saçlarım çok kabarır ve ince tellidir ben elidorun durulanmayan bakım kıremini kullanıyorum çok memnunum:lepi: istediğim şekli veriyorum tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5

cnm kırıklar kestirmeden gitmez ne yazıkki :1no2:
önce kırıklarını bi güzel temizle yani kestir sengözlerimebaksanab
sonra en iyi ilaç zeytinyağı haftada 2-3kere tüm saçına zeytin yağını ve yumurta sarısı karıştır tüm saça uygula ve 2saat beklet sonra sampuanınla yıka
durulama suyunun içine elma sirkesi koyarsan ii olur kaydirigubbakcemile2
ayrıca aktarlarda karışık saç bakım yağı vardır onlardan al onuda haftada bi kere uygula ama zeytin yağı ile aynı günde olmıcak şekilde ayarlamalısın yerimseniben
kuruturken kurutma makinası kullanma havlu ile kurula sonra kendiliğinden kurusun ancak kabarmayı biras hafifletmek için az miktarda durulanmayan saç bakım kremi uygulayabilirsin :CüvCüv:
umarım işe yarayacaktır :1hug:

hülyalı cokk tesekkkrler
ise kuaföre giderek baslayabilirim bilgiler icin cok sağolunn
denmur sanada cokk sağol.ama durulanmayan bakım kremini istemiyorum canım ya
sonra yağlandırmasndan korkuyorm hem gecici bi çözüm durulanmayanlar ben hani daha cok bitkisel olarak ne yapabilirim onu istediğim doğal olsun diye :)
kuaföre gitmek aklıma gelmsti gitttm benm gittiğim kuaförde kırık aldırma diye bisey yok dediler demek kendileri yapamıyor öyle söyledilerrr !! tesekkrler kızlarr bilgileriniz icin umarım ise yarar :(

Back