Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi için priorin kullanan varmi?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
var canım 2 aydır kullanıyorum yeni saç çıkartıyor kaş yoktu dolu kaşım çıktı tırnakları hiç sorma sert ve uzun,paraya kıydım bir 2 aylık paket daha aldım.

var canım 2 aydır kullanıyorum yeni saç çıkartıyor kaş yoktu dolu kaşım çıktı tırnakları hiç sorma sert ve uzun,paraya kıydım bir 2 aylık paket daha aldım.

canım ne zmandan sonra etkisini gösterdi ben aldım bir haftadır kullanıorum ama hiç bi gelişme yok cewap yazarsan sevinirm

arkadaşlar ben de 10 gündür kullanıyorum.inşallah faydasını görürüm.:Saruboceq:

merhaba arkadaslar ,ben priorin kullandim.Yaklasik 3-4 ay kadar ve cok faydasini gordum,saclarimin dokuntusu kesildi ve ayricada saclarim siklasti.Ama birakmistim yine baslayacagim.bana gore ilaci en az 6 ay kullanirsan tam olarak faydalarini gorebilirsiniz.

canım sende ne zmandan sonra etkisni gösterdi ben 3 haftadır kullanıorum ama bi değişiklik yok şuan sence bu normalmi?

kızlar saç dökülmesinin tek ilacı kan değerlerinizin çok ii olması.yıllarca yapmadığım şey kalmadı inanamazsınız ama önüne geçemedim.şuan kan değerlerim çok ii ve hiç dökülmüyorlar.lütfen önce doktora gidiniz dökülme sebebi stres mi kan değerleri mi öğrenin

işte ben. 4 yıl önce birden dökülme oldu saçlarımda priorin epey kendine getirdi 3 ayda.şimdi de stressten yine dökülüyor ve yarın priorine başlıyorum.ama ben yanında zinco da kullanacağım.ayrıca yeşil çay ve üzüm çekirdeği de kullan çok iyi geliyomuş. saçsızlık çok kötü bişey ya ben çok üzülüyorum

Priorinin hapını ablam kullandı saçlarının dökülmesi kesildi hemde saçlar çıktı önlerde
Ayrıca tırnaklarıda gerçekten güçlendiriyooa.s
Şampuan olarakta Plecenta kullanıyo

arkadaşlar ben 3 aylık hapımı aldım ve 1 ay geçti üzerinden ve pırıorının yanı sıra revıvogen losyonda kullanıyorum ben faydasını gördüm daha birşey belli olmuyo ama saçlarımın diplerinin güçlendigini gözlemledim annemle zaten 3, ayın sonunda tam etki görüosunuz

Şampuanı mucize bende seyrelme yüzünden şapka takma durumu balamıştı şampuan kendine getirdi hap 2 gün oldu kullanmaya başlayalı anca 3 ay sonraa yazarım cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…