• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi için neler kullanıyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pinar-20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
P

pinar-20

Ziyaretçi
kızlar saçlarım çok dökülüyo bende sarımsak yağı,badem yağı,ceviz yağı ve çam yağı kullanmaya karar verdim acaba sizden bu yağları kullanan var mı? nasıl etkisi var mı? yada önerdiğiniz bi ürün yağ var mı? kullanıpta memnun kaldığınız ürünler varsa yardım bekliyorum.

saçın çok dökülüyorsa neden döküldüğünün anlaşılması lazım o yuzden önce cildiye doktoruna görünmeni ısrarla tavsiye ediyorum tahlillerden sonra doktor ona göre tedavi uygular merak etme hepimiz dönem dönem yoğun saç dökülmesi yaşıyoruz hiç endişelenme:)

bence de cildiyeye gitmelisin ..ama bu forumda sarımsak deneyenler var galiba ve yorumlarda olumlu sonuç aldıklarını yazmışlar dene istersen bir zararı olmaz

zararı olursa die korkuyorum ama daha fazla dökülmeye devam ederse cildiye doktoruna görünürüm.teşekkürler kızlar

Back