- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
-
- Konu Sahibi ooomarlaaa
Bu baslıgın acılması süper olmus.. cünkü 3 gün önce bende evden ya morfose keratin sac serumu yada klorane serumu almak için evden cıktım.. ilk önce kozmetik deposuna ugradım kadın bana bu ürünün dökülmeye iyi gelmedigini söyledi ve eczaneye yönlendirdi .. eczacı morfose gibi ürünlerin kimyevi maddeler icedrdigini dogal ürünlerin bana daha iyi gelecegini söyledi.. kesinlikle dökülmen varsa eczaneye git.. kozmetikler bi işe yaramıoo denedim gördümm maleseff daha cok döktü kerastaseıda elsevede hepsi aynıı
canm daha önce açtığım konuyu hatırlarsan bir ara eczaneden de şampuan ve saç serumları aldım ama fayda görmedm. bir ara iyi geldi evet ama şu son 1 haftadır saçlarım bildiğin öbek öbek dökülüyor resmen. kan tahlillerinde de br şey çkmyıyor şuan. ne yapcanımı bilmiyorum
[ı]sizin cosmedle ilgili actıgınız baslıgı bulup okudumda siz o ürünün ilk kullanımda fayda etmcegini hatta dahada dökülme yapıcagını 1 ay snra fln etkisini görüceginiz fln yazmızsınız.. Fakat benim kullandıgım ürün daha ilk kullanımda baya etki etti.. Morfose gibi kozmetik ürünlerdense kloranenın kininli sampuanını alsanız daha etki göürrüsünüz bence. Yine de karar sizin.. Allah hepimize şifa versin..
canm daha önce açtığım konuyu hatırlarsan bir ara eczaneden de şampuan ve saç serumları aldım ama fayda görmedm. bir ara iyi geldi evet ama şu son 1 haftadır saçlarım bildiğin öbek öbek dökülüyor resmen. kan tahlillerinde de br şey çkmyıyor şuan. ne yapcanımı bilmiyorum
Merhaba bende morfose sac bakim urunu almak istiyorum ama kararsizm onerebileceginz daha dogal urun varmi?arkadaşlar merhaba. uzun süredir saç dökülmesi problemi ile uğraşıyorum. bunun için bir çok şey denedim. gerek ampuller gerekse saç bakım yağları.. bunların hiç birinden fayda gremedm. uzun süredir eczaneden aldgım saç bakım ürünlerini kullanıyordum başlarda iyi geldi gbi ama bu aralar yine aynı şekilde saç dökülme problemi yaşıyorum. dün kuaförüm bana morfose saç dökülmesi için şampuan ve argan yağını önerdi ama kararsız kaldım. aranızda bu ürünleri kullanıp memnun kalan var mı ?