Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Dökülmesi İçin Morfose Ürünleri Kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ooomarlaaa

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
4.039
930
arkadaşlar merhaba. uzun süredir saç dökülmesi problemi ile uğraşıyorum. bunun için bir çok şey denedim. gerek ampuller gerekse saç bakım yağları.. bunların hiç birinden fayda gremedm. uzun süredir eczaneden aldgım saç bakım ürünlerini kullanıyordum başlarda iyi geldi gbi ama bu aralar yine aynı şekilde saç dökülme problemi yaşıyorum. dün kuaförüm bana morfose saç dökülmesi için şampuan ve argan yağını önerdi ama kararsız kaldım. aranızda bu ürünleri kullanıp memnun kalan var mı ?

Son düzenleme:
Birkaç ay önce Morfose'un argan yağını aldım ve düzenli olarak kullandım, ancak saçları beslemesinin dışında pek bir faydasını göremedim.
Saç dökülmesini önlediği kesinlikle doğru değil.

Bu baslıgın acılması süper olmus.. cünkü 3 gün önce bende evden ya morfose keratin sac serumu yada klorane serumu almak için evden cıktım.. ilk önce kozmetik deposuna ugradım kadın bana bu ürünün dökülmeye iyi gelmedigini söyledi ve eczaneye yönlendirdi .. eczacı morfose gibi ürünlerin kimyevi maddeler icedrdigini dogal ürünlerin bana daha iyi gelecegini söyledi.. kesinlikle dökülmen varsa eczaneye git.. kozmetikler bi işe yaramıoo denedim gördümm maleseff daha cok döktü kerastaseıda elsevede hepsi aynıı:KK43:

Bu baslıgın acılması süper olmus.. cünkü 3 gün önce bende evden ya morfose keratin sac serumu yada klorane serumu almak için evden cıktım.. ilk önce kozmetik deposuna ugradım kadın bana bu ürünün dökülmeye iyi gelmedigini söyledi ve eczaneye yönlendirdi .. eczacı morfose gibi ürünlerin kimyevi maddeler icedrdigini dogal ürünlerin bana daha iyi gelecegini söyledi.. kesinlikle dökülmen varsa eczaneye git.. kozmetikler bi işe yaramıoo denedim gördümm maleseff daha cok döktü kerastaseıda elsevede hepsi aynıı:KK43:

canm daha önce açtığım konuyu hatırlarsan bir ara eczaneden de şampuan ve saç serumları aldım ama fayda görmedm. bir ara iyi geldi evet ama şu son 1 haftadır saçlarım bildiğin öbek öbek dökülüyor resmen. kan tahlillerinde de br şey çkmyıyor şuan. ne yapcanımı bilmiyorum

Cosmed le ilgilydi diilmi.. peki sey sorucam.. mesela ben bu ürünü sampuanını daha ilk kullanısımda neredeyse dökülmem cok cok azaldı.. ve gündz elimi sacıma attıgımda bi tel bile gelmiyor.. sendede böyle mi olmustu yoksa yavas yavas mı kesilmişti dökülmesi.. bana eczanedeki bayan bu kloranenın ürünlerini SOS veren saclar için kullanıyoruz dedi... ve ben artık dökülmeme care bulamıyordum:KK43: en sonunda bu ürün iyi geldi Allah'a şükür

canm daha önce açtığım konuyu hatırlarsan bir ara eczaneden de şampuan ve saç serumları aldım ama fayda görmedm. bir ara iyi geldi evet ama şu son 1 haftadır saçlarım bildiğin öbek öbek dökülüyor resmen. kan tahlillerinde de br şey çkmyıyor şuan. ne yapcanımı bilmiyorum

Sizin cosmedle ilgili actıgınız baslıgı bulup okudumda siz o ürünün ilk kullanımda fayda etmcegini hatta dahada dökülme yapıcagını 1 ay snra fln etkisini görüceginiz fln yazmızsınız.. fakat benim kullandıgım ürün daha ilk kullanımda baya etki etti.. morfose gibi kozmetik ürünlerdense kloranenın kininli sampuanını alsanız daha etki göürrüsünüz bence. yine de karar sizin.. Allah hepimize şifa versin..

sizin cosmedle ilgili actıgınız baslıgı bulup okudumda siz o ürünün ilk kullanımda fayda etmcegini hatta dahada dökülme yapıcagını 1 ay snra fln etkisini görüceginiz fln yazmızsınız.. Fakat benim kullandıgım ürün daha ilk kullanımda baya etki etti.. Morfose gibi kozmetik ürünlerdense kloranenın kininli sampuanını alsanız daha etki göürrüsünüz bence. Yine de karar sizin.. Allah hepimize şifa versin..
[ı]
benim ilk başlarda dökülmem olmuştu ama zamanla azalmıştı dökülmesi. Saçımın üst kısmında açıklıklar vardı eskiye göre daha iyi diyebilirim. Belki bunda o ürünün faydası olmustr belki de daha önce kullandıklarımın bilemicem ama hiç faydasını göremedm diyemem. Ama bende şöyle bir şey oldu zamanla. O ürünü kullanmaya devam ettikçe saçım da düğümler oluşmaya başladı. Ve o düğümler diğer yıkamam da öbek halinde dökülme yaptı hep. Bunun nedeni neydi bilemiyorum. Açıkçası bu sorunu yaşamaya başladıktan sonra bıraktım ben onu. Belki onunla ilgili belki de değil bilemiyorum.
[/ı]

morfoseu almış bulundm. ilk 2 yıkamaya göre gyet iyi bakalım ama nasıl devam eder bilmiyorum. en azından şimdlik o öbek öbek olan dökülmem durdu

benimde tutamla dökülüydu allaha çok şükür son duşumda yaşamadım bunu genelde ağlardım duş çıkışı:KK43:(((
çok uğraşmıştım uzun zamandır dökülyo en son doktorum d vitamini minoksil ve sılky mama diye hamileler için üretilen tamamen kimyasalsız doğal zararsız bi saç besleyici köpük verdi bi kaç gündür elimi saçıma atabiliyorum genelde elimi değdirince komple gelirdi ben ağlardım:KK43:((((((((

inşallah tamamen kurtulurum eğer kurtulursam burdada yazarım sizin için şimdilik böyle

Morfese turuncu olan harika . Benim saclarum ince telli hacimsiz. Morfese sayesinde canli parlak oluyor. Baska sampuan kullandigimda ise berbat oluyor. Morfese tavsiye ederim. Sac güçlendiriyor parlik ve hacim veriyor.

arkadaşlar merhaba. uzun süredir saç dökülmesi problemi ile uğraşıyorum. bunun için bir çok şey denedim. gerek ampuller gerekse saç bakım yağları.. bunların hiç birinden fayda gremedm. uzun süredir eczaneden aldgım saç bakım ürünlerini kullanıyordum başlarda iyi geldi gbi ama bu aralar yine aynı şekilde saç dökülme problemi yaşıyorum. dün kuaförüm bana morfose saç dökülmesi için şampuan ve argan yağını önerdi ama kararsız kaldım. aranızda bu ürünleri kullanıp memnun kalan var mı ?
Merhaba bende morfose sac bakim urunu almak istiyorum ama kararsizm onerebileceginz daha dogal urun varmi?

X