Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sac dökülmesi için kullandıgım ve kesinlikle faydasını gördügüm bakımlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Esra2234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
361
236
73
34
saç dökülmesi sorunuyla yaklasık 3 seneden beri ugrasıyorum. demir eksikliğinden kaynaklanan sac dökülmem için 6 ay boyunca medobiokompleks k adlı ilacı kullandım sadece sac dökülmesi önledi.eczaneci bi arkadasım sayesinde bepanten evigen bemiks ve dermovate adlı bi losyonla hazırlanan bi bakım yapmaya basladım 2 ay boyunca her hafta birkez uyguladım hepsini karıstırıp sac dplerime uyguladım bercelino adlı yagıda aynı anda saclarıma sürdüm aynı zamanda cam telebentin badem yagı ve cörek otu yagınıda kullanıyorum. buarada burda ögrendiğim karanfil kurunude hergece saclarıma uyguluyorum sac tellerimi kalınlatırıyo.suanda birsürü yeni cıkan saclarım var ben gercekten faydasını gördüm bunları paylasmak içinde buraya uye oldum ins herkese faydalı olur arkadaslar:1:

Çam terebentin saç derisini kurutuyor. Yağlanma sorunu için ideal ama saç dökülmesi için önermem.

Ah ah sacim icin neler denmemedim ki..... dökülmesi durmuyor.. depresyona girmek üzereyim sanirim, artik rüyalarima bile giriyor, kendimi kel görüyorum ve cigliklar icinde uyaniyorum,

Benim acil yardima ihtiyacim var

çam telebentini badem yagı cörekotu yagı ile karıstırarak kullanıyorum ben.bioblas sampuanın içinede bi kapak koyuyorum benim saclarım asırı yaglı oldugu için bana cok iyi geldi

Back