- Konu Sahibi sxuxveyda01
-
canım ben kullandım en basıtı badem yagıyla karıstırıp sac dıplerıne masajla yedırıyosun ok umarım faydalı olur
valla canım ben haftada bır yaglarka bakım yaparım kendı yaptıgım formul aynen su z.yagı bagdem yagı ve bepanten bunu yapıyodum cokta hosuma gıdıyodu sımdı ampuller bıttı z.yagı bagdem yagı ve hınt yagı karısımını kullanıyorum haftada 1 sacımdada 1 2 saat bekletıyorum bazen dahada fazla bu arada benım cıldıye doktorum var sıvılce ıcın gıttıgım ampulum bıttı ıcın bepanten yazarmısın dedı neden dıye sorunca bende dedım sac bakımı ıcın acıkcası ufk caplı bı yerın dıbıne gıme durumu yasadım bana aynen su tavrı sergıledı unıversıte okuyosun dımı boyle seyler hıcı cagre olabılırmı vs dıye baya bı saydı kocakarı yontemı falan dedı ama ne yalan soylıyım pekte ıplemedım cunku dıger doktorum vermıstı bunu bana ıyı geldıgınede ınanıyorum o yuzen kullanmayada devam edıcem:)))
merhaba arkadaşım.ben de bepanthen kullanıyorum.eşim eczacı,senin için ne anlama geldiklerini sordum. i.m. kastan,i.v. damardan,s.c. derialtı demekmiş.açılımlarını da söyledi de yazılışlarını bilmediğim için yazamadım.ampul olduğu için enjekte yollarıymış onlar.biz haricen uyguladığımız için bize yönelik değil o kullanımlar.ben üç günde bir bemiks ve evigen ampullerle ayrıca yağ karışımıyla beraber kullanıyorum.çok memnunum iki aydır bu şekilde ve düzenli kullandım.şu anda gözle görülür şekilde saçlarım çıktı ve dökülmem durdu.ama sabırla düzenli kullanmak çok önemli.umarım yardımcı olabilmişimdir.sevgiyle kal a.s.Slm arkadaşlar, benim de bu aralar saçlarım dökülmeye başladı. Bugün doktora gittim, bana Bepanthen 2 ml'lik 5 ampul verdi. Onu kullanacam ama üzerinde i.m/i.v veya s.c. olarak kullanın diyor. ne demek olduğunu anlayamadım. Kullanan arkadaşlar olduysa yardımcı olabilir misiniz???
merhaba arkadaşım.ben de bepanthen kullanıyorum.eşim eczacı,senin için ne anlama geldiklerini sordum. i.m. kastan,i.v. damardan,s.c. derialtı demekmiş.açılımlarını da söyledi de yazılışlarını bilmediğim için yazamadım.ampul olduğu için enjekte yollarıymış onlar.biz haricen uyguladığımız için bize yönelik değil o kullanımlar.ben üç günde bir bemiks ve evigen ampullerle ayrıca yağ karışımıyla beraber kullanıyorum.çok memnunum iki aydır bu şekilde ve düzenli kullandım.şu anda gözle görülür şekilde saçlarım çıktı ve dökülmem durdu.ama sabırla düzenli kullanmak çok önemli.umarım yardımcı olabilmişimdir.sevgiyle kal a.s.
bende yeni başladım canım şampuanıma katttım ama bidaha alıcam onuda badem yağı ile katıp kullanıcam bu arada bu ampulün we ewigenin fiyatı tam olarak ney we sağlık karnesine yazdırılBİLİOMU BİLENİNZ WARMI BANA BİRAZ PAHALI GELDİ AMA
ewigen we bephantane farklı ampuller 5 ampul yeterlimi bilemicem ama ben ilk 5i kullandım faydalı oldu şimdi sağlık karnesi ile yazdırmayı düşünüorm çünkü fiyatları epey yüksek en kısa zamanda yazdırıp tekrar başlamam lazım
:1shok: aaaa
sağlık karnesine yazdırabiliyormuyuz evigen ve bepanthen ampulleri? bi yanlışınız olmalı bence. Çünkü bu biraz lükse giriyor.eğer öyle bişy varsa O zaman her hafta yazdırayım ben.OLmaz yaaaa
bephantene ewigen ve bemiks ampullerden birer tane kırıp badem yağı
zeytin yağı ve yumurta sarısıyla karıştırıp
haftalık bakım yapmaya başladım bakalım nası olacak
benim saçlarımda boyadan yıpranma varda bide
fönsüzken mat görünüo umarım iyi gelir
deneyen varmı kızlar? sizce iyi gelirmi saçlarıma????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?