• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dokulmesı ıçın bakım kürü

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ceylaan1988

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
2.216
742
363
kızlar kendımı bıldım bılelı saclarım hep dokulur ama azalmazdı bu aralar saclarımda acaıp azalma var.sankı bı tutam kaldı arastırırken ahmet marankıyı dınledım ve bu tur bı karışım tarıfıne rastladım gercı cosmıc dıye bı bakım yağıda satılıyo ama onu denesemmı bılmıyoırum.
tarıfı buraya yazıyorum aranzda daha once yapan varmı?sızce ıse yararmı ıse yaradı dıyenler cok fazla sonucta dogal yaglar.ne yapacagımı sasrmış durumdayım

saç dökülmesi ve kellik için kür:

Malzemeler:

• 5 Gram sarımsak yağı

• 5 Gram ısırgan yağı

• 5 Gram çam yağı

• 5 Gram biberiye yağı

• 5 Gram badem yağı

• 5 Gram zeytinyağı

Hazırlama ve uygulama: Tüm yağları bir şişe içinde karıştırdıktan sonra elde edilen bu yağ karışımını;

• 1. hafta: her gece

• 2. hafta: 2 gecede 1

• 3. hafta: 3 gecede 1

saçların diplerine sürdükten sonra saç diplerinize friksiyon yapın. Üçüncü haftadan sonra 3 gecede bir uygulamaya devam edebilirsiniz.

Durulama şekli:

Saçlarınızı zeytinyağlı bir sabunla yıkayın. ardından saçlarınızı aşağıdaki şekilde durulayın. Şampuan kullanmayın.

2-3 litresuyun içine bir su bardağı üzüm sirkesi koyun, bu su ile saçlarınızı durulayın.

Bu uygulamayı 45 gün yapın.

20 gün içinde saç dökülmeniz duracak, 45 günde yeni saçlarınızın çıkmaya başladığını göreceksiniz.

evet yazdım zaten marankının kuru dıye netten arastrdım.bu aralar cok dokuluyo sacımda oyuzden kullansammı acaba dıye memnun olan cokmuş.
sac dokulmesını onleyı yenı sacta cıkarıyomuş erkeklerde kullanıyomuş
bı sampuanım pantene acaba omu dokuyor yaa hangısını kullansamkiama bu yagları alıcam
gercı hazırıda varmış marankının cosmıc saç bakım yağı dıye 60 lira sanırım ondanmı alsak

Ben ampüller dışındaki yağlı bakımları bıraktım..
mecitefendi, barcelino kullanmıştım..
İyi gelip gelmediğini bilmiyorum ama saçım yağlı o yüzden yağlı bakım yapmıyorum..
şampuanıma sarımska kattım, birde 3 ampül+ badem yağını içersine katıp bunları uyguluyorum. durulama suyumada elma sirkesi..

yeni başladım gelişmeler nasıl olur iyimi bilemiem şimdilik değişiklik yok..
Umarım sizde işe yarar:26:

Bişi daha dicem bu yağları ayrı ayrı almak pahalı olabilir içeriğine bakıp yağ karışımı alsanız bence daha karlı..
genelde bu yağların hepsi o karışımlarda oluyoo..

ya ben aslında cok kararszım ne yapacağımı sasrdım yıllardr pantene kullanıyorum hep dokuluyodu zaten
ama son zamanlarda saçlarım azaldı
sanırım pantene dokuyo ama hangı sampuana gecsem bılmıyorum yagları kullanmayada korkuyorum en ıyısı sabun kullancam galıba

Back