- 14 Ağustos 2017
- 15
- 9
- 86
- 40
- Konu Sahibi caramelizmir
-
Geçmiş olsun benimde 3 yıldır dökülüyor Allah razı olsun iyiki yazdınız ben bu ay tekrar doktora gideceğim bu testi yaptırayım üniversite yapıyor mu testi yada siz nerede hangi hastanede muayene oldunuzmerhaba arkadaslar 3 yildir yazilarinizi okuyorum cunku 3 yildir sac dokulme hikayem var.once hormonlarima sonra kanima herseyime bakildi.yok biotin eksik yok demir cinko eksik dediler.ilac kullandim.ampul bakimlari yaptim.banamisin demedi.sonra hamile kaldim durdu.dogumdan 5 ay sonra yine basladi yikaninca yaklasik 200 tel sac dokuluyordu.minoxil sikmaya basladim 5 ay kullandim.hala dokuluyor.acilmalar azalmalar da cabasi.minoxil dunyada tek.sac cikaran ilac sonucta.Dermatologa tekrar gittim ve benimtekrar 3 yil onceki testlerin tekrari ve birde ana test diye bir test istediler yaptirdim pozitif cikti.romatizmayla alakali bir testmis.ben sok oldum agrim sizim hicbirseyim yok.sadece sacim dokuluyor.romatolojiciye gittim birseyim yok diye ciddiye de almadim.o testi tekrar yineledi bag doku romatizmasi baslangic asamasindaymisim ve o yuzden sacim dokulurmus.bagisiklik sistemi rahatsizligi oldugundan vucut fazla antikor olusturuyor ve vucudun en zayif yeri sac koklerine saldiriyormus.yani sonuc olarak arkadaslar romatizmal bir hastalikda sac dokebiliyor.bu testi yaptirin.ben simdi ilac kullanicakmisim 5 ay sonra sonucu size yazicam.
Parası önemli değil canım bende bu ay üniversiteye gideceğim agustos 25 Prof.zaten doktor ona söylerim inşallah tamam der yaptırır geçmiş olsuncanim ya bende care bulunca sizlerle paylasmak istedim.yillardir okuyorum bu forumu belki benim gibi gozden kacan bir durumdur diye yazmak istedim.Yapiyor canim hastaneler sen rutin test yaninda ana test diye ekletirceksin bunu.pahalli bir test degil.poztif cikarsa birkac test daha yapiyorlar.bana yazarsan sonucunu yorumlariz.
Nick isminden İzmir'de olduğunu son anda farkettim bende Denizli'de ikamet ediyorum bu doktor işe yaramazsa senin doktoruna gelirim canım ismini verir misincanim ben ege unv. ne gittim.
Canim ben de izmirdeyim de doktorunun ismini mesaj atabilir misin? Yaklasik 3 aydir ciddi dokulme yasiyorum. Cok canim sikkin. Ne yapacagimi sasirsim.merhaba arkadaslar 3 yildir yazilarinizi okuyorum cunku 3 yildir sac dokulme hikayem var.once hormonlarima sonra kanima herseyime bakildi.yok biotin eksik yok demir cinko eksik dediler.ilac kullandim.ampul bakimlari yaptim.banamisin demedi.sonra hamile kaldim durdu.dogumdan 5 ay sonra yine basladi yikaninca yaklasik 200 tel sac dokuluyordu.minoxil sikmaya basladim 5 ay kullandim.hala dokuluyor.acilmalar azalmalar da cabasi.minoxil dunyada tek.sac cikaran ilac sonucta.Dermatologa tekrar gittim ve benimtekrar 3 yil onceki testlerin tekrari ve birde ana test diye bir test istediler yaptirdim pozitif cikti.romatizmayla alakali bir testmis.ben sok oldum agrim sizim hicbirseyim yok.sadece sacim dokuluyor.romatolojiciye gittim birseyim yok diye ciddiye de almadim.o testi tekrar yineledi bag doku romatizmasi baslangic asamasindaymisim ve o yuzden sacim dokulurmus.bagisiklik sistemi rahatsizligi oldugundan vucut fazla antikor olusturuyor ve vucudun en zayif yeri sac koklerine saldiriyormus.yani sonuc olarak arkadaslar romatizmal bir hastalikda sac dokebiliyor.bu testi yaptirin.ben simdi ilac kullanicakmisim 5 ay sonra sonucu size yazicam.
Dökülme durdu mu?merhaba arkadaslar 3 yildir yazilarinizi okuyorum cunku 3 yildir sac dokulme hikayem var.once hormonlarima sonra kanima herseyime bakildi.yok biotin eksik yok demir cinko eksik dediler.ilac kullandim.ampul bakimlari yaptim.banamisin demedi.sonra hamile kaldim durdu.dogumdan 5 ay sonra yine basladi yikaninca yaklasik 200 tel sac dokuluyordu.minoxil sikmaya basladim 5 ay kullandim.hala dokuluyor.acilmalar azalmalar da cabasi.minoxil dunyada tek.sac cikaran ilac sonucta.Dermatologa tekrar gittim ve benimtekrar 3 yil onceki testlerin tekrari ve birde ana test diye bir test istediler yaptirdim pozitif cikti.romatizmayla alakali bir testmis.ben sok oldum agrim sizim hicbirseyim yok.sadece sacim dokuluyor.romatolojiciye gittim birseyim yok diye ciddiye de almadim.o testi tekrar yineledi bag doku romatizmasi baslangic asamasindaymisim ve o yuzden sacim dokulurmus.bagisiklik sistemi rahatsizligi oldugundan vucut fazla antikor olusturuyor ve vucudun en zayif yeri sac koklerine saldiriyormus.yani sonuc olarak arkadaslar romatizmal bir hastalikda sac dokebiliyor.bu testi yaptirin.ben simdi ilac kullanicakmisim 5 ay sonra sonucu size yazicam.
Benim de ana degerim pozitif cikti. Ramatoloji tahlilleri nasil oluyor. Kan tahlili mi surekli. Sac dokulmen duzeldi mi? Benim de cok dokuluyor. Cok bunaldim.merhaba arkadaslar 3 yildir yazilarinizi okuyorum cunku 3 yildir sac dokulme hikayem var.once hormonlarima sonra kanima herseyime bakildi.yok biotin eksik yok demir cinko eksik dediler.ilac kullandim.ampul bakimlari yaptim.banamisin demedi.sonra hamile kaldim durdu.dogumdan 5 ay sonra yine basladi yikaninca yaklasik 200 tel sac dokuluyordu.minoxil sikmaya basladim 5 ay kullandim.hala dokuluyor.acilmalar azalmalar da cabasi.minoxil dunyada tek.sac cikaran ilac sonucta.Dermatologa tekrar gittim ve benimtekrar 3 yil onceki testlerin tekrari ve birde ana test diye bir test istediler yaptirdim pozitif cikti.romatizmayla alakali bir testmis.ben sok oldum agrim sizim hicbirseyim yok.sadece sacim dokuluyor.romatolojiciye gittim birseyim yok diye ciddiye de almadim.o testi tekrar yineledi bag doku romatizmasi baslangic asamasindaymisim ve o yuzden sacim dokulurmus.bagisiklik sistemi rahatsizligi oldugundan vucut fazla antikor olusturuyor ve vucudun en zayif yeri sac koklerine saldiriyormus.yani sonuc olarak arkadaslar romatizmal bir hastalikda sac dokebiliyor.bu testi yaptirin.ben simdi ilac kullanicakmisim 5 ay sonra sonucu size yazicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?