arkadaşlar hepinize merhaba. yaklaşık dört aydır saç dökülmesi ile ilgili özellikle tum yazdıklarınızı uzaktan eklemeden okuyorum. ve ınanın en guvendıgım yrlerden bırı oldu burası artık her konuda. saç dökülmem erkek arkadasımın ( belkı tesaduf belkı degıl) askere gıtmesınden ıkı ay sonra basladı ve geldı ona ragmen durmadı. cildiye doktorlar dogal sampuanlar karanfıl suları hatta bı eczane serumu denemedıgım sey kalmamıstı. ustelık hayatım boyunca hıc dokulme genetık yatkınlık yada dıkkatım yoktu sacıma. gerek duymamıstım cıldıme daha cok ozen gosterırdım. fonler masalar hep kullanırdım. ama son dort aydır hayatım boyunca denemedıgım kadar denedım ve sıkıntım ozellıkle hap kullanmadan yada dogalı nasılsa en dogrusu neyse ona açtım. ve sonunda sızın sayenıde mecıtefendının sarımsak ve argan yaglı sampunanına basladım dokulme durdu mu hayır ama sac cıkarmaya basladı.yalnız tek basına sampuan degıl
1soguk su ıle yıkama
2dogal sampuan kullanma
3sacı sık toplamama
4en onemlısı bence cevız badem ve kabak cekırdegı her gun bı avuc yıyın( saca en onemlı vıtamınler bunlar tecrubeyle sabıt ustelık kılo da almassınız)
5stresten uzak durmayın duramıyoruz cunku sadece onunla yada bı sorunla nasıl bas edebılecegınızı ogrenın(ben pılates ıle ogrendım)
6nolur cok fazla sey denemeyın once bı donem sabredın yarıycakmı dıye sacın yapısı cok bozuluo deneme tahtası oldugu ıcın 7eger boyuyorsanız vazgecemıorsanız mılkshake yada davınes tarzı organık boya tercıh edın ve
ve sonuc olarak benım sacım son ıkı haftadır cok ıyı durumda analız yaptırdım sac cıkıor kuaforum kesıme bıle gerek duymuyor ustelık kırılma catallanma bıle yok. ınsallah sızın sacınız eskı saglıgına kavusur buraya usenmeden yazan tum arkadaslara cok tesekkur ederım sıfayı sayenızde buldum
1soguk su ıle yıkama
2dogal sampuan kullanma
3sacı sık toplamama
4en onemlısı bence cevız badem ve kabak cekırdegı her gun bı avuc yıyın( saca en onemlı vıtamınler bunlar tecrubeyle sabıt ustelık kılo da almassınız)
5stresten uzak durmayın duramıyoruz cunku sadece onunla yada bı sorunla nasıl bas edebılecegınızı ogrenın(ben pılates ıle ogrendım)
6nolur cok fazla sey denemeyın once bı donem sabredın yarıycakmı dıye sacın yapısı cok bozuluo deneme tahtası oldugu ıcın 7eger boyuyorsanız vazgecemıorsanız mılkshake yada davınes tarzı organık boya tercıh edın ve
ve sonuc olarak benım sacım son ıkı haftadır cok ıyı durumda analız yaptırdım sac cıkıor kuaforum kesıme bıle gerek duymuyor ustelık kırılma catallanma bıle yok. ınsallah sızın sacınız eskı saglıgına kavusur buraya usenmeden yazan tum arkadaslara cok tesekkur ederım sıfayı sayenızde buldum