- 19 Ocak 2012
- 20
- 18
- 288
- 41
- Konu Sahibi evrenvekaran
-
Kızlar merhaba ,
burda çok yazı okudum ama ilk defa yazıyorum ve Allah rızası için yazıyorum.
şu anda 29 yaşındayım.esmerim 17 yaşından beri bir sarı tutkusu aldı başını gidiyor ve saçlarım sürekli röfleli gezdim bu kadar yıl.yaklaşık son 4 senedir korkunç bir saç dökülmesi yaşadım ki son 1 senedir rüyalarıma bile girer oldu duş almaktan saçımı taramaktan korkar oldum .denemediğim şey gitmediğim doktor kalmadı.troidlerime baktırdım demir çinko hapları kullandım yılan yağları ıssırgan otları kafama sürmediğim şey içmediğim hap kalmadı.hiçbiri işe yaramadı.1,5 ay önce nişantaşında bir saç akademisine gittim saçlara yakından mikroskopla bakıyorlar çok güzel bir yer.ordaki uzmanın bana söylediği şey dht denilen ve kalıtsal olan bir erkeklik hormonu bileşiminin saç köklerimi tuttuğuydu.saolsunlar bana 5.000 tl lik bir tedavi önerdiler ve arkama bakmadan kaçtım.sonrasında internetten araştırdım ve dht inhibitörü olan ne kadar ilaç ve bitki varsa listesini çıkarttım.ertesi gün eczaneden ilaçlar aldım ve son 2 haftadır saçlarım günde en fazla 4-5 tel dökülüyor ki eskiden banyodan çıktıktan sonra banyo deliği halı yıkamış gibi görünüyordu.yaptığım hata aldığım ilaçların hepsini birden kullanmak oldu çünkü saçıma şu anda hangisinin iyi geldiğini anlayamıyorum ama aldıklarımı teker teker denemeye ne vaktim ne sabrım kalmamıştı Allah korusun tekrar saç dökülmesi yaşarsam hepsini birden kullanmak zorunda kalıcam sizede hepsinin adını yazıyorum.Saw palmetto bitki ilacı-- green tea bitki ilacı --innova saç döklmesi karşıtı ilaç ve shen min ilaçlarını içtim ve aynı zamanda vichy saç dökülmesi setini kullandım ama sanıyorum işe yarayan vichy değildi çünkü daha çok yağlanma ve kaşıntı yaptı ama emin de değilim sizleri yanlış yönlendirmiyim ilk ilaçları aldığım günün ertesi sabahında hepsini birden içip kustum sonrasında ayrı ayrı saatlerde içtim bu kadar ilacı aynı anda almak iyi bir şey değil belkide saçı düzeltirken başka bir tarafı bozdum orasını Allah biliyor ama artık yüzüm gülüyor her banyoda şükrediyorum rabbime.arkadaşlar buralarda çok derman aradım sadece benim durumumda olan varsa belki bir faydasını görür yazdıklarımın başta da yazdığım gibi Allah rızası için yazdım bu yazıyı.Hepiniz Allah'a emanet olsun.ihtiyacı olan herkese derman versin rabbim..
Priorin kapsül ve şampuan tek geçerim.
Benimde çok kalın telli ğür saçlarım vardı 1,5 sene öncesine kadar, hayatımda saç sorunu nedir bilmezdim şampuanıma bile dikkat etmezdim doğaldı zaten ğerekte yoktu
Kuaförde röfle yaptırırdım asla yıpranma nedir bilmezdim aklıma bile ğelmezdi buaraya üye oldum meğer neler oluyormuş keşke önceden okusam bilseydim kuaför bozuntusu saiyah saçım orıelden yaktı ya ne olursa olsun saçlarım çok ğüçlüydü
DÖKÜLME başladı ve yerine çıkmıyor ki saçlarım azaldı doktorlara ğittim çinko, b vitamini hepsini içtim ama tamamda benim saçlarım bu olaydan sonra oldu ya neden düzelmiyor 1, 5 sene bu yapısımı bozuuldu acaba saç tellerimde inceldi
Ğeçen ğün başka doktora ğittim tahlillerim hepsi temiz , innova verdim numunelik dene bir dedi beğenirsen al dedi yan etkileride oluyormuş hastalar miğde ağrısı karın ağrısı yapmış demiş
ŞAŞIRDIM NE YAPACAM PSKOLOJİM ALTÜST , başkasına normal ğeliyor saçlarım ama ben bilmezmiyim saçımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?