Kızlar annemin saçları çok fazla dökülüyor çok seyrekleşti. Hatta ortadan ayırdığında saçının ortası kel oluyor. Saçında boya dahil hiç işlem yok. Düzenli kestiriyor saçlarını. O saçları için üzüldükçe bende çok üzülüyorum. Kuaföre felan sorduk ama onlar düzenli kesitirnden başka birşey demediler. Ama annem 2-3 ayda bir kestirir saçlarını. Lütfen yardım edin :1no2:
en kısa zamanda bir dermataloğa görünsün.büyük ihtimalle menapoz evresinde hormonların değişiminden kaynaklanıyor olabilir.ama çok daha farklı bi neden de olabilir.ihmal etmeyin...geçmiş olsun
Kızlar annemin saçları çok fazla dökülüyor çok seyrekleşti. Hatta ortadan ayırdığında saçının ortası kel oluyor. Saçında boya dahil hiç işlem yok. Düzenli kestiriyor saçlarını. O saçları için üzüldükçe bende çok üzülüyorum. Kuaföre felan sorduk ama onlar düzenli kesitirnden başka birşey demediler. Ama annem 2-3 ayda bir kestirir saçlarını. Lütfen yardım edin :1no2:
metabolizmasında sorun olabilir.guatr falan var mı?haşimato diye bir hastalık var metabolizman yavaşlıyormuş kilo alma eğilimi saç dökülmesi gibi belirtileri varmış.tabiki stres de çok büyük etken
kansızlıkta olabılır
halamında kansızlıgı vardı kel gıbıydı sora kan serumları kullandı sacları gerı geldı ama sac koku olmeden yetısmek lazım bununda suresı 3 yıldıyorlar
oyuzden once kan testı yaptırıp herseyıne baktırın
sorada dogal sabunlar vs ıyı gelebılır