evt cnm zaten sampuanda saç kremi olmadığı için benımkını de aşırı sert yapıyordu onu duruladıktan sonra saç kremı kullanıyorum yumuşaması için.kepek problemı bende bi kaç ay oldu daha sonra azaldı şuan hiç kepek yokbende bioxin kullandım ama hiç memnun kalmadım saçlarımı çok sert yaptı parlaklığı gitti ve aşırı kepek yaptı. saçların uzunsa saç kremi kullanıyormuydun?
benım dökülmemi durdurdu yani cok memnun kaldım 2 senedır kullanıyorum.belkı herkeste farklı etkı gösteerıyordur anlamadım bende:44:bioxcini ben de uzun sure kullandim 1-2 sene kadar kullandim fayda degil daha cok zarar gordum. saclarimi cok doktu ve dokulenler de geri gelmiyor.
bunun uzerine ben bioxcini internetten arastirdim sozluk sitelerinde falan insanlarin yazdiklarini okudum herkesin saclarini dokmus hatta bioxcin icin sac cikartici degil sac dokucu sampuan diye yazmislar
kullandigima cok pisman oldum tovbe ettim bidaha
benım dökülmemi durdurdu yani cok memnun kaldım 2 senedır kullanıyorum.belkı herkeste farklı etkı gösteerıyordur anlamadım bende:44:bioxcini ben de uzun sure kullandim 1-2 sene kadar kullandim fayda degil daha cok zarar gordum. saclarimi cok doktu ve dokulenler de geri gelmiyor.
bunun uzerine ben bioxcini internetten arastirdim sozluk sitelerinde falan insanlarin yazdiklarini okudum herkesin saclarini dokmus hatta bioxcin icin sac cikartici degil sac dokucu sampuan diye yazmislar
kullandigima cok pisman oldum tovbe ettim bidaha
Bu arada ben de bioblas kullanmıştım saçlarımı kazık gibi yaptı ve inanılmaz döktü.
bioxcin mi engellemiş saç dökülmenizi hayretler içerisinde kaldım doğrusu. eski sevgilim kimyagerdi, şampuan üreten firmalara hammadde satıyorlardı. en pahalı şampuanın iç maliyetinin 0,75 kuruş olduğunu söylemişti, hatta birgün markette şu ucuz sıvı sabunlarla şampuanların içeriğinin neredeyse aynı olduğunu göstermişti bana. geçen gazetede bioxcinin sahibinin 0 dan gelip on milyon dolar servet yaptığı başarı hikayesi yazıyordu, yıllarca insanlara umut satıp para kazandılar yani, 1 liraya ürün yap 30 liraya sat, sonra da adı başarı öyküsü olsun. o başarının altında ekmek parasından kısıp şampuan alan kaç garibanın ahı var acaba gazete bunları yazmıyor tabi, neden hepsi reklam. bu bioxcini 2 yıl önce kullandım ve sevgilim bana anlatmıştı nasıl birşey olduğunu, aslında bütün kimyacılar biliyormuş olayın özünü, sles sls yok diye satıyorlar ama mls magnezyum lauret sülfat varmış ve tabi ki tuz. tuz ve sülfat saçı mahvediyor kızlar haberiniz olsun. saç dökülmelerinizi kesmek istiyorsanız sülfatsız şampuanları kullanın, bunların içinde saçı aşındıran sülfat ve tuz yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?