Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmemi tamamen durdurdum!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

coquette0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
65
0
36
İzmir
Arkadaşlar hemen anlatayım.Benim çok gür ve uzun saçlarım vardı.Bundan 2 sene önce stresten saçlarım günde nerdeyse 150 tel falan dökülüyordu ve ilerleyen zamanlarda da dökülmem durmadı saçlarım çok azalmıştı .bioxcin adlı şampuanı duymussunuzdur. Ben böyle şeylere inanmam genelde ama annem almıştı ve istemeyerek kullanmaya başladım.2 yıla yakın bir süredir kullanıyorum ve saç dökülmem inanılmaz durdu.günde 5 tel bile dökülmüyor ve diplerden yeni saçlar çıkmaya bile basladı.Saç dökülmesi olanlara siddetle tavsıye edıyorum kesinlikle deneyinnn..

bende bioxin kullandım ama hiç memnun kalmadım saçlarımı çok sert yaptı parlaklığı gitti ve aşırı kepek yaptı. saçların uzunsa saç kremi kullanıyormuydun?

bende bioxin kullandım ama hiç memnun kalmadım saçlarımı çok sert yaptı parlaklığı gitti ve aşırı kepek yaptı. saçların uzunsa saç kremi kullanıyormuydun?
evt cnm zaten sampuanda saç kremi olmadığı için benımkını de aşırı sert yapıyordu onu duruladıktan sonra saç kremı kullanıyorum yumuşaması için.kepek problemı bende bi kaç ay oldu daha sonra azaldı şuan hiç kepek yok

bioxcini ben de uzun sure kullandim 1-2 sene kadar kullandim fayda degil daha cok zarar gordum. saclarimi cok doktu ve dokulenler de geri gelmiyor.
bunun uzerine ben bioxcini internetten arastirdim sozluk sitelerinde falan insanlarin yazdiklarini okudum herkesin saclarini dokmus hatta bioxcin icin sac cikartici degil sac dokucu sampuan diye yazmislar
kullandigima cok pisman oldum tovbe ettim bidaha

benım dökülmemi durdurdu yani cok memnun kaldım 2 senedır kullanıyorum.belkı herkeste farklı etkı gösteerıyordur anlamadım bende:44:

benım dökülmemi durdurdu yani cok memnun kaldım 2 senedır kullanıyorum.belkı herkeste farklı etkı gösteerıyordur anlamadım bende:44:

benim de saçlarım şu sıralarda fazlaca dökülmeye başladı bugün doktora gittim bakalım tahlillerde falan ne çıkacak ama bende bir haftadır sarımsak özlü şampuan kullanmaya başladım faydasını görüyorum gb sanki bakalım...

Benimde saçlarımTatildeyken "oranın havasından suyundan heralde" dökülmüyordu. Ankarada inanılmaz dökülüyor.

Bu arada ben de bioblas kullanmıştım saçlarımı kazık gibi yaptı ve inanılmaz döktü.

Benim saçımda kazık gibi olmuştuu böyle şampuanı sürdümm yıkıcam kafam geriye gidiyodu acayip ağırlaştırdı saçlarım birbirine girdi açana kadar bile bi dünya dökülmüştü
Saçımıza iyi gelmedi sanırım

Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

bioxcin mi engellemiş saç dökülmenizi hayretler içerisinde kaldım doğrusu. eski sevgilim kimyagerdi, şampuan üreten firmalara hammadde satıyorlardı. en pahalı şampuanın iç maliyetinin 0,75 kuruş olduğunu söylemişti, hatta birgün markette şu ucuz sıvı sabunlarla şampuanların içeriğinin neredeyse aynı olduğunu göstermişti bana. geçen gazetede bioxcinin sahibinin 0 dan gelip on milyon dolar servet yaptığı başarı hikayesi yazıyordu, yıllarca insanlara umut satıp para kazandılar yani, 1 liraya ürün yap 30 liraya sat, sonra da adı başarı öyküsü olsun. o başarının altında ekmek parasından kısıp şampuan alan kaç garibanın ahı var acaba gazete bunları yazmıyor tabi, neden hepsi reklam. bu bioxcini 2 yıl önce kullandım ve sevgilim bana anlatmıştı nasıl birşey olduğunu, aslında bütün kimyacılar biliyormuş olayın özünü, sles sls yok diye satıyorlar ama mls magnezyum lauret sülfat varmış ve tabi ki tuz. tuz ve sülfat saçı mahvediyor kızlar haberiniz olsun. saç dökülmelerinizi kesmek istiyorsanız sülfatsız şampuanları kullanın, bunların içinde saçı aşındıran sülfat ve tuz yok...

canim sayende boyle seyler ogrendigime cok sevindim,
peki piyasada sac dokulmesi icin ne oneriyordu eski sevgilin, yada sen ne kullaniyorsun?
isim vermek yasak galiba ama yazan yaziyor organicum gibi organik sampuanlar iyi midir mesela

valla ben kimsenin reklamını yapmıyorum, neyse o, iki gram şey öğrendim, okuyarak, araştırarak ve eski sevgilim sayesinde , zamanım boş tatildeyim ve can sıkıntısından bunu sizlerle paylaşıyorum.iyi organicum iyi bir şampuan, alterna kullanabilirsin, lagona, sante, nival, sebamed v.b. ben en son doa diye bir ürün aldım bunların yarı fiyatına memnun sayılırım ama 3. yıkamadayım ilerleyen zamanlarda kesin birşeyler söyleyebilirim...

...............................................................................................................

öyle her duyduğunuzu sürmeyin saçlarınıza yasık
ben sadece bişeyi denedim etkili oldu burda okuduğum bişeydi bir avuç karanfile yarın kg su ekleyip bir gün bekleyip saça ve diplere sürüyorsunuz hergün 1 kere 10 gün içinde saç çıkarıyormuş bnm 2günüm dökülme çok azaldı saçı sürer sürmez kalınlaştırıyor parlatıyor kokusuda güzel renkte bi değişiklik yapmıyor yani kararma vs olmuyor bildiğiniz karanfil bu arada şu agız kokusuna ii gelen kuru olan bakkalda satılan bir gün beklemek istemiyorsanız karanfillere kaynar su dökün soğuyunca sürün denemeye değer bitkisel zararsız bunu her saç dökülmesi olan konulara kopyalıyorum benim dökülmem durdu herkese derman olsun istiyorum iyi gelirse dua edin yeter

benimde kafam karıştı. daha bugün bioxin in yeni çıkan şampuanını ve yoğun spreyini sipariş ettim. ama ben daha önce bioxin ampul ve şampuanı kullandım. benim saçlarım ince telli ve az. birde sedef hastasıyım. yani saç köklerimde sedef var. çok iyi geldi serumu bana, hem sedeften oluşan kepeğimi de azalttı. şampuanı da iyiydi memnun kalmıştım yani ama kesince tekrar dökülme başladı. hatta öncesinde dökülmem yoktu zaten azdı şimdi dökülme de başlayınca yeni çıkandan sipariş verdim. bilmiyorum inşallah iyi gelir ne biliyim ya bi ümit sürüyoruz kafamıza işte...:44:

bir tanıdığım vardı yaşı 60 üstünde böyle çok gür uzun ve simsiyah saçları vardı amcanın, bir gün bakımını hazırlarken denk geldim, sırrını söylemedi, sadece üzüm çekirdeğini havanda döverken yakaladım sonra macun gibi bir karışıma ekledi, o da kına ve ceviz gibi kokuyordu.

bir de herkesin dilinde amcanın saçları.. milletten duymuştum saçına şampuan sürmezmiş, Barış Manço gibi arapsabunu ile yıkarmış :44: ben de alıp yıkamıştım bir iki ama kazık gibi oldu :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…