arkadaşlar gene benim dıceksınız bu kız da her yerde karsımıza cıkıyo dıye ama napiim saclarımdan cook dertlıyım...sımdı soyle anlatayım benı cook seneler once bolgesel dokulmeleroldu ve acıldı bazı yerlerım ozellıkle sag ıcı kısımlarda bır yerde...onu da nedenini bılıyorum tamamen kendı hatam cok sprey kullandıgımdan ve sacımı ve toplardım ve sımsıkı baglardım yıllarca aynı modelı yaptım ve dokulmeler oldu bır gun bır baktım kı o bolgelerde cook az saç varyanı yavas yavas dokuldu sanırım ve farkettıgımde artık cok gectı ve de bıraz yasım da kucuktu..her neyse o zamandan begrı o bolgemde çok az saç var..sızce hucreler ölmusmudur:26:bence bu zamana kdr yenı cıkan yoksa olmuslerdır dıye dusunuyorum ve acaba yaptıgım kurler yag.sarımsak vs..gıbı seylerın faydası olacakmıdır sızce:2:
bırde dogum boya duzlestırıcı derken dokulmelerım oldu ve ön taraflarda az acılmalar var gıbı yebı olustu sızce bakımlar buradakı yenı douklen sacları tekrar ckartırmı:26:cok soru sordum kızlar ama yardımlarınıza ıhtıyacım var:2: