Evet malesefSizde de mi pcos var
Sedece doğum kontrol hapı saç için kerozan e vit bepathol ampul vsHangi ilaclari kullandiniz peki ?
Merhaba benimde saçlarım doğumdan sonra dökülmeye başladı ve 3 yıldır devam etmekteSizde de mi pcos var
Dogumdan sonra genelde hormonlar etkileniyor diye duymustum ama 3 yil uzun bisure hala duzelmemesi cok tuhaf baska doktora gorunseydiniz bi de.Merhaba benimde saçlarım doğumdan sonra dökülmeye başladı ve 3 yıldır devam etmekte
Ben de pcos olduğuna dair hiçbir veri de yok elimde doğum doktorumda bu konuda bir uyarı tedavi önermedi
Çoğu hastalığın yok hepsi kronik işin ilginci benim yumurtaliklarimda hiç kist yokOffff herkese ayni seyler yani. Hayir anlamiyorum bu kadar yaygin bi hastalık niye dogru duzgun bi tedavisi yok
Drum ii bir doktorDogumdan sonra genelde hormonlar etkileniyor diye duymustum ama 3 yil uzun bisure hala duzelmemesi cok tuhaf baska doktora gorunseydiniz bi de.
Yaa cok ilgincmis benim var mesela bugun gittim doktora pco dedi yine, en buyugu 6 mm olan kistler varÇoğu hastalığın yok hepsi kronik işin ilginci benim yumurtaliklarimda hiç kist yok
Bu cihazlar aynı değil mi yani nasıl kişiden kişiye değişebiliyor bilmiyorumYaa cok ilgincmis benim var mesela bugun gittim doktora pco dedi yine, en buyugu 6 mm olan kistler vargecen gittigim doktora guvenmemistim o kist falan yok demisti hepsi bi tuhaf.
Hormon testi yaptırmadım ama bende pko varSizde hangi hormon yuksek çıkıyor? Yani sac dokulmesine neden olan hangi hormonunuz ?
Öyle böyle değil avuç avuç dökülüyor saçlarımı toplayınca abartmıyorum 1 parmak kalınlığında kaldiOffff suna bi care bulamadilar. Sizin ne kadar dokulme oluyor?
Yastiginda falan sac oluyor mu kalkinca? Bj de elini sacina attiginda kac tel sac geliyorÖyle böyle değil avuç avuç dökülüyor saçlarımı toplayınca abartmıyorum 1 parmak kalınlığında kaldi
Evet oluyor bilmiyorum saymadım ama çok çözümü yok mu bununYastiginda falan sac oluyor mu kalkinca? Bj de elini sacina attiginda kac tel sac geliyor. Benimde toplayinca seninle ayni. Hos normalde zaten ince telliydi ama iyice inceldi
Valla bilsem ah bi cozum bulsamEvet oluyor bilmiyorum saymadım ama çok çözümü yok mu bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?