kızlar bitkisel şampuan kullanmaktan bıktım.
saçlarım şöle güzel miss gibi koktuğu saçlarımın yumuşacık olduğu günleri özledim.bi ara otacının çam kokusu,bir ara habiboğlu sarımsaklı şampuan,bir ara kenetoz içinde evigen bebepanten in kimyasal kokusu, saç bakım yağımın tiskindirici ağır kokusu ve sert saçlar...
normal şampuan kullanıp misler gibi kokup pambık gibi saçlara sahip olan hemde saç dökülmesini tetiklemeyen azaltan bir şampuan kullanmışlığınız varmı memnun kaldığınız
-yumuşak olsun güzel koksun
-saç dökülmemi önlesin hatta bitirsin :26:
sadece bu kadar....
benim saclarim cok zor taraniyor ...türkiyedeyken tesadüfen elidor sampuanla tanismistim gercekten saclarimi yumusacik yapiyordu ve cok kolay taraniyorlardi...senelerdir almanyaya gelirken 2 tane en büyük boyundan getiriyordum ve bir sene yetiyordu...bu sene annemler izinden dönerken yanlislikla el bagajinda unutmuslar ve havaalanin dan gecirememisler (sivi madde oldugu icin) benimde mecburen baska bir sampuan almam gerekiyordu...schwarzkopf´un "Gliss Kur" sampuanini denedim elidor kadar düzlestirmiyor ama sac dökülmesi cok ama cok azaldi... iyiki annemler elidoru getirememisler diyorum denemeni tavsiye ederim cnm
Ben de bir ara bitkisel şampuanlara merak sarmıştım, yıllardır kuaförümvsiyesiyle bonacure kullanıyordum, sonra bitkisel şampuanlara geçiş yaptım, ama bitkisel şampuanlar benim saçıma iyi gelmiyor, saçlarım röfleli ve ince telli, bitkisel şampuanlarla dolaşıyor açılmıyor, çabuk yağlanıyor, geçenlerde evde duran pembe elidorla yıkadım çok memnun kaldım, şimdi john friedanın dolgunlaştırıcısını denemek istiyorum eğer ondan da memnun kalmazsam market şampuanı falan demeyip elidor kullanıcam...bu arada head and shoulders ve blendax da saçları hem dolgun hem de yumuşak yapar
reklam olmasın ama amwayın satınıque sampuanını kullandım uzun bır sure okadar parlak ısıl ısıl yumusacık yapıyordukı sacımı ben bıle sasırıyorudum ama amwayın dıger urunlerı berbat sadece sampuanını basarılı buldum dokulmeye de cok ıyı gelmıstı ben gunluk nazık temızleyıcı ve hacımlendırıcı olanından almıstım .
bence hiç bir şampuan iyi gelmiyor bu işin sırrı ilk önce ısırgan sabunu yada doğal zeytinyağı sabununda bunla ilk önce bir kere yıkayıp azcıkda herhangi bir şampuanla yıkayın ne dökülme kalır ne bişey ay yok saçım kazık oluyor derseniz sadece uçlara saç kremi yada sıvı spreyli saç kremleri ama saç diplerinizi ilk önce doğal sabunla yıkayın maliyeti ucuz ve dökülmeyi en aza indiriyor herşeyin çözümü varmışş bu işe servet harcayanları gördüm hepsi boşa gidiyor bence sabuna direk geçin
evet mantıklı aslında söylediklerin frenzya bi yazı okumuştum kimyacı bir kız yzmış şampuanların içeriğini ve verdiği zararı görseydiniz.tuvalet temizleyici diye tuvalaet temizlersiniz demişti.
bende doğallıktan yanayım ama işte sertlik kokusu filan içim bulandı artık.şu sabunları bi araştırayım