Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmemden kurtuldum , çözümümü paylaşıyorum

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

draje

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
40
23
613
44
İçel Mersin
Arkadaşlar selam
Yıllardır gittikçe artan bir seyrelme problemim vardı. Bir çok şampuan kullandım , bakım yağları, prıorın tablet vs.. hepimizin denediği yöntemler. Ama hiç birinde sonuca ulaşamadım. Yeni saç çıkmasını değil , saç dökülmesini durdursam yeter dedım. ve sonunda çabam karşılık buldu bu bizler için önemli bi sorun oldugundan paylasmak istedim.

Kullandıklarım :
Shen Min Tablet + Dermozinc losyon + Dermozinc şampuan.( Şampuanı dönüşümlü kullanıyorum Bioblas la değiştiriyorum)

Bunlardan en önemlisi Shen Min Tablet , tamamen saç için üretilmiş, bitkisel, sağlık bakanlıgı onayı var , eczaneden alınıyor ve uzun süre kullanmak gerekiyor.. Biraz maliyetli ama ben artık çok mutluyum.
Sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım :3:

Bilgim seni sasirtti galiba ama ben bilgiye sahibim. Tuhaf birsey yok. siz bu urunleri alinca ben zengin olmuyorum kelligimiz azalsin diye paylastim

Bilgim seni sasirtti galiba ama ben bilgiye sahibim. Tuhaf birsey yok. siz bu urunleri alinca ben zengin olmuyorum kelligimiz azalsin diye paylastim

O dermozinc ler hiç bi işime yaramadı bi tonda para bence onlar vitamin ve vitaminle ilgili bi problemin yoksa bi işe yaramıyor o tableti ilk kez duyuyorum

O dermozinc ler hiç bi işime yaramadı bi tonda para bence onlar vitamin ve vitaminle ilgili bi problemin yoksa bi işe yaramıyor o tableti ilk kez duyuyorum

Aslında şöyle ben bir kaç kez saç dokulmem yuzunden cildiye doktoruna gittim. yapma ilaç dedikleri başa sürülen sıvı şeklinde birşey verdı bır tanesı. baska bır tanesı (tıp fakultesınde asıstan) Bioblas şampuan onerdı. ucuz ve market şampuanı olmasına rağmen hastalarımdan ıyı sonuc alıyorum dedı. Onu deneyebılırsınız.ben bıoblasta da sonuc gordum. benım sampuanlarla ılgılı tespıtım soyle, ılk kullandıgım zaman ıyı gelıyor sureklı kullanmaya baslayınca etkısı kalmıyor.
Ama sonuc olarak bu ıs dısardan cozulmuyor bence , muhakkak ıcerden destek almak şart. illa dedıgım urun olmayabılır basıt bır Supradyın ın ıcınde bıle bırcok vıtamın mıneral var en azından o tarz bısey kullanılabılır.
bu arada tek bıotın de kullandım solgarın hıc etkısı olmadı.
Ben bu bahsettıgım shen mını alırken 3 ay sabret demıslerdı gercekten 3 ayın sonunda artık dokulmem durdu.. sımdı bırde yenı sac cıkarma yollarını bulsam super olacak :3:

Aslında şöyle ben bir kaç kez saç dokulmem yuzunden cildiye doktoruna gittim. yapma ilaç dedikleri başa sürülen sıvı şeklinde birşey verdı bır tanesı. baska bır tanesı (tıp fakultesınde asıstan) Bioblas şampuan onerdı. ucuz ve market şampuanı olmasına rağmen hastalarımdan ıyı sonuc alıyorum dedı. Onu deneyebılırsınız.ben bıoblasta da sonuc gordum. benım sampuanlarla ılgılı tespıtım soyle, ılk kullandıgım zaman ıyı gelıyor sureklı kullanmaya baslayınca etkısı kalmıyor.
Ama sonuc olarak bu ıs dısardan cozulmuyor bence , muhakkak ıcerden destek almak şart. illa dedıgım urun olmayabılır basıt bır Supradyın ın ıcınde bıle bırcok vıtamın mıneral var en azından o tarz bısey kullanılabılır.
bu arada tek bıotın de kullandım solgarın hıc etkısı olmadı.
Ben bu bahsettıgım shen mını alırken 3 ay sabret demıslerdı gercekten 3 ayın sonunda artık dokulmem durdu.. sımdı bırde yenı sac cıkarma yollarını bulsam super olacak :3:

Peki fiyatı ne kadar ve içeriğinde ne yazıyor

Peki fiyatı ne kadar ve içeriğinde ne yazıyor

içeriği bitkisel ve bırsuru sey var ama erkek ve kadın tıpı dokulme var ona gore almak gerekıyor. benım favorı urunumdur artık çok başarılı buldum , bırde bu urunler genelde tarım bakanlıgı onaylı saglık bakanlıgından onay aldıgı ıcın guvendım . ben 60 tl ye aldım. aslında bır sabah bır aksamdı ben akşamları almadım genelde unuttum ve usendım. sadece sabahları 1 tane ıctım.
acaba şimdi minoxil kullansam mı dıye dusunuyorum. onun kesın saç cıkardıgını bılıyorum ama kullanmayı bıraktıktan sonra eskısınden beter dökülme yapıyormus kararsızım. Alıp sureklı kullanmak gerekıyor galıba, hıc bırakmadan . kullananları okuyacagım bırazdan forumda :40:

içeriği bitkisel ve bırsuru sey var ama erkek ve kadın tıpı dokulme var ona gore almak gerekıyor. benım favorı urunumdur artık çok başarılı buldum , bırde bu urunler genelde tarım bakanlıgı onaylı saglık bakanlıgından onay aldıgı ıcın guvendım . ben 60 tl ye aldım. aslında bır sabah bır aksamdı ben akşamları almadım genelde unuttum ve usendım. sadece sabahları 1 tane ıctım.
acaba şimdi minoxil kullansam mı dıye dusunuyorum. onun kesın saç cıkardıgını bılıyorum ama kullanmayı bıraktıktan sonra eskısınden beter dökülme yapıyormus kararsızım. Alıp sureklı kullanmak gerekıyor galıba, hıc bırakmadan . kullananları okuyacagım bırazdan forumda :40:

Ben kullanıyorum minoxil geçen yıl bi ay kullanıp bıraktım dökülme olmadı

peki yeni saç çıkıyor mu canım? memnun musun?

Benim yeni çıkan saçım çok ama bi çok şey kullanıyom sarımsaklı şampuan karanfil suyu minoxile yeni başladım bence yeni saç oluşumu için minoxil yerine başka şeyler araştır minoxil ile çıkan saçların tüy gibi olduğunu söylüyorlar ben dökülme için kullanıyorum minoxili.

saç dökülmesine bir etkisi varmı yoksa bakım ağırlıklı bir formül mü bunlar. Çünkü bir işe yaramadı.

Reklam kismi nedir guzelim bilmiyorum ama sen istersen paronaya icin iyi bi ilac al

sanırım sen bu paranoya ılaçlarından çok kullanmışsınkı tavsıye ettgıne göre bu ılaçlar sana çook ıyı gelmış hahahaa :) geçmiş olsun cnm ben almım sen devam et ama :))))))))

Son düzenleme:

sen çook bilgi sahıbı olsaydın asıl dökülmenın hormonlar yuzunden olduğunu anlayıp hormon tedavısıne başlardın boşuna para bayılmışsın ha gerçı kullandıklarında çokta pahalı şeler dıl ya neyse sana tavsıyem hem paranoya ılaçlarına devam et hem yukarda yazıdıgn saç urunlerıne :))))

sen çook bilgi sahıbı olsaydın asıl dökülmenın hormonlar yuzunden olduğunu anlayıp hormon tedavısıne başlardın boşuna para bayılmışsın ha gerçı kullandıklarında çokta pahalı şeler dıl ya neyse sana tavsıyem hem paranoya ılaçlarına devam et hem yukarda yazıdıgn saç urunlerıne :))))
Senin zeka seviyene gore demek ki sende hormon problemi var demek gerekiyor ama demiyorum.. paronaya ilaci diye birsey yok ayrica sazan gibi dustun .. neyse sac dokulmesi iki turdur cnm bir androjenik alopesi ki o zordur iste o bahsettigin hormonal erkek tipi dokulmede denir testosteron dihihrotestostetona donusur o da kellik yapar.. obur tip dokulme ise stress mevsimsel vitamin eksikligi gibi sebeplerle olur... sonucta shen minden memnunum beni kurtardi

Benim yeni çıkan saçım çok ama bi çok şey kullanıyom sarımsaklı şampuan karanfil suyu minoxile yeni başladım bence yeni saç oluşumu için minoxil yerine başka şeyler araştır minoxil ile çıkan saçların tüy gibi olduğunu söylüyorlar ben dökülme için kullanıyorum minoxili.
canim sarimsakli sampuan hic denemedim ama sarimsakli bir yag karisimi almistim aktardan aman allahim nasil bir koku... 1 kez kullandim ev koktu resmen.. etkili oldugunu duydum ama sise oyle duruyor. Hatta isteyen olursa gonderebilirim... sampuani sık sık degistirdigim icin sarimsakliyi deneyebilirm

Merhaba arkadaşlar,
Ben tiroit hastasıyım ve kansızlık var saç dökülmem inanılmazdı. Bioblas ve prozinc kullandım ama işe yaramadı. Bildiğimz gibi aslında çözümler bitkisel yollarda. Bu yöntemi uyguladım ve çok memnun kaldım. Etkisini ilk haftadan hissediceksiniz. Saç dökülmesini kesin durdurdu diyemem (ki bana sorarsanız bu imkansız), ama baya azalttı.

Aktardan ceviz yaprağı, biberiye yaprağı, ısırganotu yaprağı aldım. Hepsinden 1er yemek kaşığı dolusunu 2 lt suya attım, 15dk kaynattım. Hergün saç diplerime masaj yaparak yedirdim. (Durulama yapmayın saçınızda kendiliğinden kurusun.)

Hem pratik hem ucuz hem bitkisel bir yöntem. Bitkilerle aranız iyise kokusunu da seviceksiniz.

Son düzenleme:
Şampuan olarak da denemedim ama eczanede satılan narlı şampuan varmış, sarımsaklı şampuanla aynı etkiyi gösterdiğini söylemişti arkadaşım.

Son düzenleme:
Back