• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Dökülmem Durdu Ve Sağlıklı Saçlara Kavuştum

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

butterflyelf

ilk hedef **80 kg
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2011
1.096
0
66
Ankara
Merhaba Arkadaşlar
Saçlarımın dökülmesi durdu ve hatta yeni saçlar çıkmaya başladı.
Ama bunun için 3 aylık bir çaba gerekyor.
Nasıl mı?
Öncelikle kullandığınız şampuan (hangi marka olursa olsun) kesinlikle BİTKİSEL olmalı
Buna takviye olarak (ki bazen saçlarımızı açamıyoruz) BİTKİSEL SAÇ KREMİ olmalı
Ama hepsinden önce 2 günde bir uygulanacak saç kürleri olmalı
Ben Pazartesi ARGAN YAPI ile saçımın en çok dökülen kısımlarına (bende ön kısımlardı) sürüyorum
Daha sonra Çarşamba günü 19 yağ karışımı olan aktardan aldığım KARIŞIM ı sürüyorum bu böyle devam ediyor.
Saçlarımı hemen kurutuyorum asla ıslak bırakmıyorum
Bu soğuk havalarda kesinlikle bere takıyorum
Saç derisi sıcak ve nemli tutulduğu sürece hem dökülme azalıyor hem de saçlarınız yeniden çıkıyor ve bakımlı oluyor
Denemeniz tavsiyesi ile
:3::3::3::3::3::3:

Son düzenleme:
bende saç dökülmesinden çok şikayetçiydim ama saçlarımı nerdeyse 4 aydır tek bi defa bile düzleştirmiyorum ve büyük ölçüde azaldı dökülmeler..
onun haricinde tabiki saçın yapısından kaynaklı dökülmeleri bahsettiğiniz gibi önlemek mümkünse bile ben çok üşeniyorum bu kürleri uygulamaya :50:
fazla tembelim galiba :26:
ama şu sıcak tutma meselesini öğrendiğim iyi oldu çünkü asla saçlarımı kurutma gibi bi huyum yoktur bunu denemeliyim :51:
teşekkürler tavsiyeleriniz için :34:

bende saç dökülmesinden çok şikayetçiydim ama saçlarımı nerdeyse 4 aydır tek bi defa bile düzleştirmiyorum ve büyük ölçüde azaldı dökülmeler..
onun haricinde tabiki saçın yapısından kaynaklı dökülmeleri bahsettiğiniz gibi önlemek mümkünse bile ben çok üşeniyorum bu kürleri uygulamaya :50:
fazla tembelim galiba :26:
ama şu sıcak tutma meselesini öğrendiğim iyi oldu çünkü asla saçlarımı kurutma gibi bi huyum yoktur bunu denemeliyim :51:
teşekkürler tavsiyeleriniz için :34:

rica ederim arkadaşım işine yaradıysa ne mutlu :3::3::3:
ama bence üşenme ileride çok lazım olcak bize o saçlar
haftada iki defa banyo öncesi yapsan bile kar kardır
en azından şapuan ve saç kremini bitkisel kullanmaya dikkat et
emin ol onların bile faydası oluyor

Back