Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmem azaldı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

carmiaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
734
10
Arkadaşlar 2-3 aydır strese bağlı olarak saçlarım avuç avuç dökülüyordu duşa girmeye korkuyordum..şampuanımı değiştirdim bir de aşağıda resmini koyduğum "elseve arginin dökülme karşıtı bakım kremini" aldım..önce elseve yağlı saçlar için olan şampuanla 2 kere saçımı yıkayıp ardından da bunu kullandım..haftada bir kere, 3 defa kullandım (yani 3 haftadır) şimdiye kadar..ama saç dökülmem çok şükür normal seviyeye geldi yani her duşta yaklaşık 10 tel falan kopuyor normal saçımı tararkende 4-5 tel kopuyor..bunları kullanmaya başlamadan önce avuç avuç geliyordu üzüntüden ağladığımı bilirim..bana iyi geldi umarım diğer kullanan ve kullanacak olanlarada iyi gelir..ayrıca saçımın önlerinden de bebek saçlarım çıkmaya başladı :KK16:

ikinci resim neden çıkıyo anlamadım silmiştim..
$BLOREAL_ELSEVE_ARGININE_SAÇ_KREMİ_DÖKÜLME_KARŞITI_360_ML-1.jpg

Eklentiler

• $cache_500_1__i_2536514_JBW.jpg
    $cache_500_1__i_2536514_JBW.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
arkadaşlar ben arısütü+bal+polen kullanmaya başladığımdan beri saçlarım çok çok az dökülüyor.öncesinde felaket dökülüyordu. şiddetle tavsiye ederim.

Arı sütü polen kilo aldırıyormu?Öyle birşey duymuştum.Benimde saçlarımın önünde açılma var alın bölgemde oraya birşeyler süreyim diyorum ama ne?

X