• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülme önleyicisi tavsiyesi .

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

aysimaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
2
0
36
Hakkari
Arkadaşlar saçım yaklaşık 3 senedir dökülüyordu fakat arkadaşımın tavsiyesiyle saç dökülme önleyicisi aldım ve saçlarım çok az dökülüyor yavas yavas saç köklerimi güçlendirdi bu fırsattan Şehrikeyiften yararlanan arkadaşımın tavsiyesiyle yararlandım isteyenler için ;)

xxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
öyle her duyduğunuzu sürmeyin saçlarınıza yasık
ben sadece bişeyi denedim etkili oldu burda okuduğum bişeydi bir avuç karanfile yarın kg su ekleyip bir gün bekleyip saça ve diplere sürüyorsunuz hergün 1 kere 10 gün içinde saç çıkarıyormuş bnm 2günüm dökülme çok azaldı saçı sürer sürmez kalınlaştırıyor parlatıyor kokusuda güzel renkte bi değişiklik yapmıyor yani kararma vs olmuyor bildiğiniz karanfil bu arada şu agız kokusuna ii gelen kuru olan bakkalda satılan bir gün beklemek istemiyorsanız karanfillere kaynar su dökün soğuyunca sürün denemeye değer bitkisel zararsız bunu her saç dökülmesi olan konulara kopyalıyorum benim dökülmem durdu herkese derman olsun istiyorum iyi gelirse dua edin yeter

Back