Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç diplerinde kaşıntı..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
saçlarımı haftada 2 3 defa yıkarım yıllardır böyle genelde insanların saçları kirli iken kaşınır fakat benim yıkamam sıktır bu ara saç diplerimde çok kaşıntı var dip boyam geldi ondan kaynaklı olabilir mi ? sizce neden bu şekilde kaşıntı var ?

saçlarımı haftada 2 3 defa yıkarım yıllardır böyle genelde insanların saçları kirli iken kaşınır fakat benim yıkamam sıktır bu ara saç diplerimde çok kaşıntı var dip boyam geldi ondan kaynaklı olabilir mi ? sizce neden bu şekilde kaşıntı var ?

Ben iki senedir saçımın diplerindeki kaşıntıyla beladayım 2 ay önce dr gittim egzama dedi iki tane aynı losyondan verdi kullandım ama kaşıntım geçmedi. . kepeklenme, yara gibi rahatsızlık yok sadece çok fena kaşınıyor .Bu blogda bir hanım ARDIÇ KATRANI SABUNU ,nu tavsiye etmiş nerden alabilirim ,kaşıntıyı kesiyormu bulursam nasıl kullanılır hanım arkadaş veya arkadaşlar aydınlatırlarsa belki sizede faydası olur .:50:

Ben iki senedir saçımın diplerindeki kaşıntıyla beladayım 2 ay önce dr gittim egzama dedi iki tane aynı losyondan verdi kullandım ama kaşıntım geçmedi. . kepeklenme, yara gibi rahatsızlık yok sadece çok fena kaşınıyor .Bu blogda bir hanım ARDIÇ KATRANI SABUNU ,nu tavsiye etmiş nerden alabilirim ,kaşıntıyı kesiyormu bulursam nasıl kullanılır hanım arkadaş veya arkadaşlar aydınlatırlarsa belki sizede faydası olur .:50:

Canım aktarlara,lokman hekim tarzı yerlere sorarsan belki bulabilirsin dediğin sabunu.Ben ilk defa duydum bu sabunu ama faydası varsa ben de kullanmak isterim tabi.

belki seboreik dermatit olabilir. bende de aynı sorun var. ayrıca kepek de var. havaar soğuyunca başlıyor bu sorunlar bende. yazın hiç olmuyor nedense... ben de doktora gideceğim. sanırım özel bir şampuan verir doktor. Kadolin, Sedolin gibi şampuanlar bu sorunlarda özellikle veriliyormuş.

belki seboreik dermatit olabilir. bende de aynı sorun var. ayrıca kepek de var. havaar soğuyunca başlıyor bu sorunlar bende. yazın hiç olmuyor nedense... ben de doktora gideceğim. sanırım özel bir şampuan verir doktor. Kadolin, Sedolin gibi şampuanlar bu sorunlarda özellikle veriliyormuş.

Benim de yazın sıkıntım yoktu ama kışın daha fazla oluyor.Uzun zamandır yoktu yine kaşıntım var.Kepekte avr bende.Faydası oluyorsa ben de gider denerim canım.Teşekkür ederim bilgilendirmen için

benim 2 3 senedir egzama problemim var dönem dönem dayanılmıycak kaşıntı saç diplerinde sızlama ve kabuklanma var doktordan ketoral şampuan ve beklazon losyon kullanıyorum fakat onlarda çözüm değil internetten araştırdığıma göre sarımsak,zeytinyağı ve karbonat iyi geliyormuş egzamaya bende birgün sarımsağı havanda dövüp zeytin yağına karıştırarak saç diplerime sürdüm birgün saçlarımı dinlendirdim bir gün de karbonatlı su sürdüm ve yine bir gün dinlendirdim bu uygulamayı yaklaşık 10 gün uyguladım ayrıca her sabah 1 tatlı kaşığı çörekotulu bal yedim ve şuan çok rahatım tavsiye ederim kaşıntılarım gitti

mrh kızlar,
dün saclarımı nasıl beslerım dıye hakiki argan yağına bakıyordum.
bı sıte buldum ve onu araştırmaya başladım ,tabı tum yorumlarıda okudum.
neyse ekşi sözlükte bi kızın sacında kasıntı varmış ve argan yağı siparıs etmıs sonra sıtedekılerle bağlantıya gecmıs onlarda kıza
tanıtım amaçlı kasıntıyı gecırmesı için ürünler yollamış ve kaşıntı gecmış.
kızda ekşi sözlükten tesk etmıs.
herneyse bende argan yağını dun o sıteden sıparıs ettım.
doa kozmetik

Back