• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç diplerimi nasıl açarım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
princess kalıcı bir çözüm bilmiyorum ama, benim uyguladığım hızlı ve etkili bir tüyo var. Bebek pudrası var ya, talk pudrası yani, onu çok hafif şekilde saç diplerine serp. Sonra da şöyle bir salla saçlarını. Bu arada benim saçlarım da platin :) işe yarıyor.

prencess canım boya alıp diplerine evde boyamak klasik bi yöntem küllü renklerde alırsın yadaarkdasın dediği güzel bi fikir,

benimde saçlarım platin,dipler gelmiş vaziyette ama biraz dinlemeye bıraktıgım için bayram için falan boyamayı düşünmüorum bu yüzden lolla canım biraz daha anlatabilirsen sevinirm dışarıda fln kullanmıssındır bu şekilde yagmur vs olursa herhangi bi talihsızlık olurmu benim bu fikir hoşuma gitti açıkcası bayramda yaparım diye düşündüm bi an:) tşkler

hazır bu konu varken başka açmayım direk burdan sorayım arkadaşlar bu arada diplere hangi boyayı tercıh edıosunuz boyamak için çünkü bi kuaför alix diye tüp boya ile açarsın demişti kaç hafta denemiştim ve surdugumde cayır cayır yanmıştım ve sonrasında korktum hiçbişi deneyemedim evde ...!!!

platin renk boyada dipler iin hangi boya ile boyuyorsunuz ??? söylerseniz sevinirim biraz zaman geçtikten sonra kendım uygulamak istiyorum??? tşkler...

kahvekolik 30luk açıcılar vs oluo onlardan bahsediosun dimi canım?? güzel açıomu bari ..

hazır bu konu varken başka açmayım direk burdan sorayım arkadaşlar bu arada diplere hangi boyayı tercıh edıosunuz boyamak için çünkü bi kuaför alix diye tüp boya ile açarsın demişti kaç hafta denemiştim ve surdugumde cayır cayır yanmıştım ve sonrasında korktum hiçbişi deneyemedim evde ...!!!

platin renk boyada dipler iin hangi boya ile boyuyorsunuz ??? söylerseniz sevinirim biraz zaman geçtikten sonra kendım uygulamak istiyorum??? tşkler...

kahvekolik 30luk açıcılar vs oluo onlardan bahsediosun dimi canım?? güzel açıomu bari ..

evet canım %3,%6 ve %9 luk çeşitleri var ya,
sarı saça hangisi kullanılıyordu unuttum ama, evet onlardan.

Back