• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç diplerimdeki bakırlık

- Janna -

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
7 Ekim 2011
13.907
10.710
498
30
Kızlar doğal saç rengim koyu kumral gibi bir şey. Geçenlerde palettenin açık papatyasına dip boyadım ve saçımı çok güzel açtı fakat bakırlık bıraktı. Benimde hiç sevmediğim olay bu. Daha önce koleston 11.1 açık küllü sarıya boyuyordum diplerimi ama 2 haftaya kalmaz akıyordu deli oluyordum şimdi aklımda koleston vanilya sarısı var veya 12.0 ? hangisi daha güzel sizce? lütfen kullananlardan acil yorum bekliyorum :14:

Kizlar hic mi kullanan yok yahu? Bir sey daha sormak istiyorum palettenin acik papatyasiyla koleston 11.1'i karistirsam nasil olur sizce? Cunku 11.1 tek basina guzel acsada hemen akiyor 2 gunde koyulasiyor

benim de saçım çok açık olmayan bi kumraldı üzerine palette açık papatyayla koleston vanilya sarısını karıştırıp boyadım. yoğun bi bakırlık oluştu hoş durmadı. bakırlığın gitmesi için küllü renklere boyamak gerekli :34:

Anladim canim evet bencede gerekli palettenin acik papatya sarisiyla koleston acik kullu sariyi karistirip boyasam yeserme falan olmaz dimi? Sac diplerim turunculu sari uclarim bal sarisi gibi

benimki de öyle aslında. ben evde boyamaya korkuyorum artık. çünkü yıpranma da var. sanırım kuaföre gidip halletmeye çalışıcam. çünkü küllü tonlarda yeşerme ihtimali var :50:

Yalniz ben daha once 11.1 kullandim canim yeserme yapmadi bende cok tatli bir sari oldu ama cabuk akti ve akinca bal kopugu gibi oldu yine turunculasma oldu yani.. O yuzden simdi onu engellemek adina acik papatyayla birlikte mi boyasam akinca sari agirlikli mi olur yoksa yeserir ni ondan korkuyorum..

canım benim 3 yıldır sarışınım ne yapsam olmadı ne yapsam o diplerdeki kızıl yansımadan kurtulamadım. boya uazmanı oldum arkadaslarım ıstedıgı renklerı bana soruyorlar sunu sunu karıstır dıyorum pat oluyor ama iste terzi kendi sokugunu dikemezmiş tek cozum kuafor

Back