• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç diplerimdeki aşırı ağrı (yada acı)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Evet belki tuhaf bir konu gibi gelebilir çoğunuza ama haftalardır saç diplerim aşırı ağrıyor,yada acıyor.bu ağrıdan kurtulmak için sık sık banyo yapıyorum ama fayda yok.dip boyam geldi ondandır dedim boyadım fayda yok.ellerim sürekli saçımda sürekli masaj yapıyorum yine fayda yok.neden olur.çaresi nedir bilen varsa yazsın lütfen.surekli saçlarımı kurcalamakdan saçlarım sürekli karışık.
Islaklık topluyorsan ondan olabilir..

İki çözüm yolu biliyorum. 1. Saçı ıslak bırakmamak, makineyle iyice kurutmak. 2. Duş başlığıyla değil de suyu bir kaptan dökerek saçları yıkamak. Bir de şu çok sıcak olmasın. Bu konuda bende çektim, makineyle kurutmak işe yaradı bende :)

Kaslardan kaynaklanabilir. Bende bir süre oldu. Omuz kaslardan kaynaklanıyordu. Fizyoterapi ile çözüldü. Bende ilk cilt den saniyordum ama değildi
Merhabalar. Benimde saç diplerim çok ağrıyor özellikle şakak tarafındakiler. Ayrıyeten boyun ve omuz ağrılarım var omuzum hele boyuna doğru tarafı aşırı derecede gergin. Acaba sizin gibi benimde mi omuzumdan kaynaklanıyor. Sıcak banyo yapınca saç diplerimdeki ağrı azalıyor ama 10-15 dk sonra tekrar ağrımaya başlıyor. Fizyoterapiye gitmek istiyorum ne tedavisi gördünüz bilgi alabilirsem sizden çok iyi olur.

Back
X