• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç diplerimdeki aşırı ağrı (yada acı)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

aysen-srr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
1.013
1.465
133
Evet belki tuhaf bir konu gibi gelebilir çoğunuza ama haftalardır saç diplerim aşırı ağrıyor,yada acıyor.bu ağrıdan kurtulmak için sık sık banyo yapıyorum ama fayda yok.dip boyam geldi ondandır dedim boyadım fayda yok.ellerim sürekli saçımda sürekli masaj yapıyorum yine fayda yok.neden olur.çaresi nedir bilen varsa yazsın lütfen.surekli saçlarımı kurcalamakdan saçlarım sürekli karışık.

Evet belki tuhaf bir konu gibi gelebilir çoğunuza ama haftalardır saç diplerim aşırı ağrıyor,yada acıyor.bu ağrıdan kurtulmak için sık sık banyo yapıyorum ama fayda yok.dip boyam geldi ondandır dedim boyadım fayda yok.ellerim sürekli saçımda sürekli masaj yapıyorum yine fayda yok.neden olur.çaresi nedir bilen varsa yazsın lütfen.surekli saçlarımı kurcalamakdan saçlarım sürekli karışık.
Boyayla alakali oldugunu dusunmuyorum ki benim sacim hic boya gormedi ama bemdede ara ara oluyo oldumuda uzun suruyo elimi vuramiyorum ben sanki sac diplerimi igne yapmislar gibi bende burda beklim belki sebebini bilen biri vardir

Hıç bilmiyorum ama alerji tahris gibi bisey mi oluyor cildiyeye mi gitseniz acaba ben bazen sıki bağlarsam ya da tel tokayi hizli takarsam orda ağri aci oluyor gün boyu ama sonra geciyor o tarz bi ağri mi

Saçlar yerini değiştimi olur genelde. Farklı taramak ivinden farklı ayırmak gibi

Saçlarım yağlandıgında, bağlayıp yada topladıgımda bendede oluyor. Mutlaka tekrar dus almam gerekiyor kurtulmak için..sinir bozucu Bi ağrı

Islak olarak bıraktıysanız saç nezlesi olmuşsunuz bir araştırın rahatlatıcı yöntemler vardır.Ayrıca egzamadan da olabilir.

Bu mevsimlerde alerji oluyor, belki ondan olabilir cildiyeye gittiniz mi? Yaza girerken insan içine çıkamayacağım kadar kaşınma ve yanma vardı başımda, artık duramiyordum devamli kaşıyınca sonra acıyorduda. Hemen acile gittim. Bi serum taktılar icinde ne olduğunu bilmiyorum ama 10 dakika sonra yanma kaşınma geçti. Alerji hapi verdiler, tamamen geçti. Kesinlikle hastaneye git o yanmayla yaşanmaz. Buaralar tekrar basladi artmadan gitmem lazim aslında

Stresli misiniZ? benim cok stresli oldugum bi donemde basima gelmisti rahatlayinca ve hic bisey düsünmemeye baslayınca geçmısti.

Back
X