• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç diplerimde yaralar çıktı lütfen yardım edinn :((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

bed0ykum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
103
0
46
İçel Mersin
Arkadaşlar benim saçlarım okadar gürdü ve çoktu ki herkes uzunluğuna gürlüğüne ve çokluğuna hayran kalırdı.. Ama sanırım nazar değdi :(( Hala uzunn ama çok fazla dökülüyor ben 20 yaşındayım.. yaklasık 5 ay önce doktora gittim. hiçbir test yapmadan stres ve vitaminsizlik dedi vitamin verdi ilac verdi sampuan filan hiçbir işe yaramadı. Kafamda sivilce gibi yaralar çıktı ve derim acıyor..kaşıdığım için dökülüyor kabukları ve kepek gibi görünüyor. her elimi attığımda dipten 3 4 tel çıkıyor.. kafamın üstü alın tarafım ince ince dökülüyor.. bana neoluyor çok korkuyorum.. saclarım bidaha cıkmayacakmı :((

Nasıl bir doktormuş hiç bir test yapmadan sana ilaç verebiliyo:/
Hemen başka bir doktora gitmeni önenirim canım

Büyük ihtimal saç derinde egzama olabilir
Onun içinde losyonlar şampuan falan veriyolar
Kan testi de yaptır kesinlikle...

Nasıl bir doktormuş hiç bir test yapmadan sana ilaç verebiliyo:/
Hemen başka bir doktora gitmeni önenirim canım

Büyük ihtimal saç derinde egzama olabilir
Onun içinde losyonlar şampuan falan veriyolar
Kan testi de yaptır kesinlikle...

Teşekkür ederimm :(( mersindeyim ben iiyice araştırıp öyle gidicem.. peki bi tedavisi olurmu.. saçlarım geri gelir mi :((

Arkadaşlar benim saçlarım okadar gürdü ve çoktu ki herkes uzunluğuna gürlüğüne ve çokluğuna hayran kalırdı.. Ama sanırım nazar değdi :(( Hala uzunn ama çok fazla dökülüyor ben 20 yaşındayım.. yaklasık 5 ay önce doktora gittim. hiçbir test yapmadan stres ve vitaminsizlik dedi vitamin verdi ilac verdi sampuan filan hiçbir işe yaramadı. Kafamda sivilce gibi yaralar çıktı ve derim acıyor..kaşıdığım için dökülüyor kabukları ve kepek gibi görünüyor. her elimi attığımda dipten 3 4 tel çıkıyor.. kafamın üstü alın tarafım ince ince dökülüyor.. bana neoluyor çok korkuyorum.. saclarım bidaha cıkmayacakmı :((

ahh canım aynı sorunu birkaç sene önce benim kuzenim yaşadı hemde öyle böyle değildi kemoterapi görmüş gibiydi resmen.Patolojik tahlillerinden tutta psikiyatr yardımına kadar hepsi yapıldı.Bilirsin belki dermananın ürünlerini yapan herbalist hülya leyla çabuk var ona da gitti.Hangisi kesin çözüm oldu bilemem ama atlattık çok şükür ve şu an saçları eskisi gibi sağlıklı ve gür.Seninki de sıkıntı veya beslenme düzeninden kaynaklanan vücudunun gösterdiği bir tepkime olabilir.Ya da vücudun mevsimsel değişikliklere duyarlı olabilir,takma kafana.HERŞEYİN ÇÖZÜMÜ VARDIR

kesinlikle doktora git canım, öyle şu otu bu yağı inanma sakın, onlar sana gereken yardımı yapacaktır.

ahh canım aynı sorunu birkaç sene önce benim kuzenim yaşadı hemde öyle böyle değildi kemoterapi görmüş gibiydi resmen.Patolojik tahlillerinden tutta psikiyatr yardımına kadar hepsi yapıldı.Bilirsin belki dermananın ürünlerini yapan herbalist hülya leyla çabuk var ona da gitti.Hangisi kesin çözüm oldu bilemem ama atlattık çok şükür ve şu an saçları eskisi gibi sağlıklı ve gür.Seninki de sıkıntı veya beslenme düzeninden kaynaklanan vücudunun gösterdiği bir tepkime olabilir.Ya da vücudun mevsimsel değişikliklere duyarlı olabilir,takma kafana.HERŞEYİN ÇÖZÜMÜ VARDIR

Çooook teşekkür ederimm.. sağolun.. Sanırım cildiyebölümüne gidicem dimi ?

Canım aynısı bendede olmuştu. Anlattığın kadarıyla benimkisine benziyor. Kaşımamalısın kesinlikle. Kendi haline bırak. Ayrıca üzülme. Kaşımadığın zaman bırakıyor seni. :) Ben doktora bile gitmemiştim 2 haftada gitmişti. Uğraşma, bırak. :)

seboroid dermatit gibi görünüyor anlattığınız şikayetler en kısa zamanda bir dermatologa gidin derim. Doğru tedavi ile şikayetleriniz kolayca geçecektir diye düşünüyorum. Moralinizi bozmayın.

seboroik bendede vardı eczaneden konazol şampuan alıp kullandım geçti.bi eczacıyada danışabilirsin

Back