• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç diplerim neden bööyle??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Celinee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
64
0
86
İzmir
SeLam kızlar..Benim sorunum saç dökülmesi sorunum için çok uğraştım kan değerlerime vitamin eksikliğime kadar bakıttım hepsi normal.Neden böyle bi günde en az 350-400 tel saç gider diye stresteyim.Geçenlerde bişiy farkettim saç köklerim çok kalın sanıyodum biraz tırnaklarımla iteledim kepek gibi yapışkan bişiy saç kökümü kaplamış sizce bu ne olabilir acaba sac köklerimmi tıkalı benim ?!?Yardımlarınız ve verdiğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim...

Tikali Olabilir Arkadaşim Bu şampuanlar Da Bulunan Dimethicone Adli Madde De Buna Yol Açiyor Içeriğine Bak Bakalim Var Mi Yani Ille De Bundan Olmamiştir Belki Ama O Da Yapabiliyor En Azindan Içinde Dimethicone Olmayan Bi şampuana Geç Bakalim (ben şuan Gliss Ipek Teknolojisini Kullaniyorum çok Iyi Geldi) Bir Kaşik Da Bal Koy E Vitamini De Ekle Ben Böyle Kurtuldum Dökülmelerden Saçlarim Güçlendi Umarim Geçer ...

canım aynı problem bende de var saç köklerin yıkanmış dökükme yapan da o.arındırıcı şampuan kullan haftada iki kez.

canım sitres saçın düşmanıdır bide E vitamini kullan saçtaki ölü hücreleri yeniler saçın kalın ve kalitekli ve dökülmemesi için gelincik çiçeğini kaynatıp soğuyunca saçlarına sür........memnun kalacaksın gözenekleri bile açyo.

stres yapabilir,kullandığın şampuan yapabilir, sigara içiyosan oda yapabilir benim arkadaşımdada aynı problem vardı sigarayı bi bıraktı kurtuldu uzamasıda hızlandı vallah sengözlerimebaksanab

Back